• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda sama na vrhu Evrolige! Težak poraz Monaka Saše Obradovića u Barseloni

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

KK Crvena zvezda dočekaće 4. kolo Evrolige kao jedini tim sa perfektnim učinkom. Monako Saše Obradovića doživio ubjedljiv poraz protiv Barselone. Baš Katalonci stižu u crveno-bijelu Arenu.

 crvena zvezda sama na vrhu tabele evrolige barselona pobijedila monako Izvor: MN PRESS

Barselona je ubjedljivo pobijedila Monako Saše Obradovića 86:71 u derbiju Evrolige u srijedu uveče i nanijela mu prvi poraz u sezoni. S obzirom na taj rezultat, Crvena zvezda je sama na vrhu tabele poslije tri odigrana kola i jedini je perfektan tim u najjačem takmičenju poslije tri utakmice.

U utorak uveče, Zvezda je pobjedom protiv Fenerbahčea u Istanbulu izbila na vrh, na kojem je prenoćila zbog iznenadnog poraza Panatinaikosa na parketu debitanta, Pariza. Oko 24 sata kasnije, i Monako je prvi put pao ove sezone, pa kao i prvak Evrope ima skor 2-1.

Upravo će Barselona biti naredni protivnik Crvene zvezde, protiv kojeg će tim Janisa Sferopulosa pokušati da produži istorijski uspješan start sezone. Nikad tim sa Malog Kalemegdana u ovom formatu nije počeo Evroligu sa dvije pobede, a ove jeseni ima šansu za 4-0.

Kevin Panter zablistao kao u Partizanu

Izvor: Javier Borrego / AFP / Profimedia

Koliko će to biti teško vidjelo se i u hali Blaugrana u srijedu uveče, u kojoj je Barselona odigrala najbolji meč sezone, a Kevin Panter podsjetio zašto je jedan od najboljih igrača Evrolige. Ubacio je 21 poen doskorašnji kapiten Partizana i u dresu domaćina zablistao poput perioda u crno-bijelima. Uz njega je Džabari parker ubacio 16 poena, Nikolas Laprovitola 13, Jan Veseli 10 i tim Đoana Penaroje je pokazao kakvim oružjem raspolaže. Zvezdi će biti veoma teško u petak, a do tada će uživati u pogledu na tabelu:



Standings provided by Sofascore

U ekipi Monaka dvocifreni su bili Eli Okobo sa 13 poena, Alfa Dijalo sa 12, Mam Žaite sa 10, a najbolji igrač tima iz kneževine Majk Džejms nije imao svoje veče, jer je ubacio 11 poena, uz po jedan pogodak za dva (iz šest pokušaja) i za tri (iz tri pokušaja).

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC