• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rade Krunić na meti Turaka zbog objave o Crvenoj zvezdi: "Od danas si na crnoj listi"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaler Crvene zvezde i doskorašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić proslavio pobjedu košarkaša crveno-bijelih i to protiv svog nekadašnjeg kluba Fenerbahčea. Zbog toga je na meti Turaka.

 rade krunic na meti navijaca fenerbahcea jer je navijao za zvezdu Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Košarkaši srpskog šampiona Crvene zvezde Meridianbet ostvarili su prethodne večeri ubjedljivu pobjedu nad Fenerbahčeom i to usred Istanbula (76:57), za jedno od najvećih iznenađenja ovosezonske Evrolige. Taj meč je pažljivo pratio i fudbaler Rade Krunić koji je nedavno potpisao za Crvenu zvezdu, a prethodno je nastupao za Fenerbahče.

Po njegovoj reakciji na Instagramu, jasno je da je navijao za Crvenu zvezdu, a nekoliko smajlija bilo je dovoljno da izazove gnijev navijača turskog kluba. Stigle su brojne uvrede, samo za ovu objavu Krunića:

Izvor: Instagram/Krunicrade_33/Screenshot

"Gospodine Kruniću, nadam se da nikada nećeš igrati više protiv Fenerbahčea pošto taj meč nećeš zaboraviti do kraja života", "Dobro je što smo ga prodali i doveli Amrabata", "Pustite ga, briga ga za nas, niko nije veći od Fenerbahčea, a Krunić posebno nije bitan", "Od danas si na crnoj listi za nas, đavole dječjeg lica", samo su neki od komentara koje su navijači Fenerbahčea ostavili na društvenim mrežama, dok su se i turski mediji naširoko bavili Krunićevom objavom na Instagramu.

Krunić (31) je inače prešao u Fenerbahče u januaru 2024. godine kao pozajmljen igrač Milana, a potom su ga Turci i otkupili, da bi dolaskom Žozea Murinja poručili da je prekobrojan i zato su ga pustili u Zvezdu. Tako je Rade Krunić odigrao samo 22 utakmice za Fenerbahče i nije stigao da se "veže" za klub, kao što je to slučaj sa crveno-bijelima.

Od malih nogu bio mu je san da potpiše za Zvezdu, a sada je redovan i na košarkaškim utakmicama u ArenI, zajedno sa svojim saigračima poput Nemanje Radonjića: "Najsrećniji sam čovjek na svijetu. Prelijep je osjećaj doći na Marakanu, slikati se sa dresom, biti predstavljen u klubu koji voliš. Još samo da istrčim pred pune tribine i da ostvarim i taj san. Nadam se da će navijači doći u subotu u velikom broju da nas podrže", rekao je Fočak na predstavljanju.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:29
Delije pevale o večitom derbiju
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC