• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lejkersi hoće i Pola i Hauarda

Najglamuroznija franšiza NBA lige spremna za potpuno renoviranje sastava koji je prošle sezone izgubio 4:0 od Dalasa u polufinalu Zapada.

 Lejkersi hoće i Pola i Hauarda Izvor: MONDO

Prema pisanju sajta ESPN, Los Anđeles Lejkersi bi pristali da se odreknu svih svojih udarnih igrača - osim Kobija Brajanta - da bi iz Orlanda doveli centra Dvajta Hauarda, a iz Nju Orleansa plejmejkera Krisa Pola.

Mada o tome još nema zvaničnih informacija, pretpostavka je da bi u zamjenu za Pola bio ponuđen Pau Gasol, dok bi Orlando za Hauarda i Hida Turkoglua mogao da dobije Endrua Bajnama i Lamara Odoma.

Kada 9. decembra stupi na snagu novi kolektivni ugovor, što će označiti zvanični kraj "lokauta", biće podignut i moratorijum na transakcije između timova.

S obzirom na to da je početak sezone zakazan za 25. decembar, od petka će uslijediti 16 dana "ludila", tokom kojeg će promijeniti sredinu na desetine igrača.

Vijest o željama Lejkersa u tom smislu je samo jedna od mnogobrojnih kombinacija koje se nalaze u opticaju. Sigurno je da će "jezeraši" imati žestoku konkurenciju za pomenute Ol star igrače i da će se u trku za Polom i(li) Hauardom umiješati Klipersi, Čikago, Boston, Golden Stejt, Hjuston, Atlanta...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC