• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pojačala bekovsku liniju

Crvena zvezda Beograd potpisala ugovor do kraja sezone sa 27-godišnjim Nikolom Vasićem (194 cm).

 Zvezda pojačala bekovsku liniju Izvor: MONDO

Vasić je od avgusta trenirao sa Zvezdom, prošao je kompletne pripreme na Zlatiboru, a zbog povrede u prijateljskom meču protiv Slobode u Užicu nije ranije potpisao ugovor sa crveno-bijelima.

Vasić se u međuvremenu oporavio, sve vrijeme je trenirao sa ekipom pa je trener Svetislav Pešić odlučio da ga stavi u takmičarski pogon.

Nikola Vasić je karijeru počeo u OKK Šapcu i sa 15 godina je došao u FMP sa koji je osvajao titule u mlađim kategorijama. Za prvi tim FMP-a debitovao je 2002. i sa ekipom iz Železnika ima dva šampionska prstena regionalne lige i jedan Kup Radivoja Koraća. Vasić ima i internacionalnog iskustva s obzirom da je branio boje Alikantea (2006), Trijumfa (2007, 2008), Fuenlabrade (2009), Kijevs (2010) i Plotiehnike (2010).

"Veoma mi je drago da sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom prvenstveno što je tu trener Svetislav Pešić sa kojim ću kroz rad sigurno imati priliku da još više napredujem. Ekipa je odlična, veoma dobro poznajem sve saigrače s obzirom da sam sa njima dugo trenirao. To će mi u velikoj mjeri pomoći da se lako adaptiram jer sam praktično već u sistemu. Nadam se da ću svojim igrama pomoći ekipi da zabilježi bolje rezultate, a posebno zadovoljstvo mi pričanjava činjenica da ću imati priliku da igram pred najboljim navijačima", izjavio je Vasić, prenosi klupski sajt.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC