• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Strpljivo, mi se pitamo

Trener košarkaša Partizana mt:s najavljuje da će crno-bijeli u Madridu mirnom igrom pokušati da iskoriste novu meč loptu za plasman u Top 16 Evrolige.

 Jovanović: Strpljivo, mi se pitamo Izvor: MONDO

Crno-bijeli su u prošlom kolu propustili prvu priliku da obezbijede šesti uzastopni plasman u najboljih 16 ekipa u Evropi. Poraženi su od belgijskog Šarlroa, a novu šansu za "popravni" imaće u Španiji, protiv Reala.

Madriđani su u derbiju prošlog kola "pregazili" izraelski Makabi (88:64) i u dobroj formi dočekuju Partizan mt:s, željni prvog mjesta u grupi i osvete za poraz u Pioniru.

Trener košarkaša Partizana mt:s Vlada Jovanović očekuje silno motivisanog protivnika.

"Real je ove sezone renovirao ekipu. Igraju dobro i za sada bilježe odlične rezultate. Sigurno će biti dodatno motivisani da nam se revanširanju za poraz u Beogradu. Pokušaćemo da iskoristimo svoju šansu, ako nam se ukaže", rekao je Jovanović na konferenciji za novinare u hali Pionir.

On je podsjetio da su crno-bijeli rijetko igrali dobro u dvorani "kraljevskog kluba" i da će za novu pobjedu nad Madriđanima morati da poštuju dogovor iz svlačionice.

"Rijetko smo igrali kako treba u Madridu protiv Reala. Važno je da budemo u utakmici svih 40 minuta i da pokušamo da zadržimo punu koncentraciju tokom meča. Moraćemo da imamo jasnu ideju šta radimo u odbrani i napadu i da se držimo dogovorenog", rekao je Jovanović.

Šampion Srbije zabilježio je do sada četiri pobjede i četiri poraza u elitnom takmičenju. Nekoliko sjajnih pobjeda, prije svega u Beogradu, omogućili su ekipi Vlade Jovanovića da sama odlučuje o svojoj sudbini.

"Sami smo sebi stvorili ovakvu situaciju i dobro je što i dalje zavisimo od sopstvenih mogućnosti i rezultata. Nećemo se previše ostvrtati na rezultate ostalih mečeva u našoj grupi", dodao je on.

Krilni centar crno-bijelih Milan Mačvan rekao je da očekuje nov težak meč.

"Sigurno je da će Real tražiti priliku da nam se revanšira. Pokušaćemo da odigramo na najvišem nivou, kao i da nadomjestimo odlazak Nikole Pekovića. Vjerujem da su Raduljica i Katić u stanju da ga zamijene na pravi način. Real ima 12 odličnih igrača i svaki od njih može sam da riješi utakmicu", rekao je Mačvan.

Duel košarkaša Real Madrida i Partizana mt:s zakazan je za srijedu, u 20.30 časova.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC