• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Plašio sam se opuštanja

Trener Igokee Dragan Bajić zadovoljan je plasmanom u finale Kupa Republike Srpske, ali je podvukao da se najviše plašio opuštanja i uloge favorita protiv Borca.

 Bajić: Plašio sam se opuštanja  Izvor: MONDO

"Igosi" su ponovo deklasirali banjalučki klub (84:58), ali su gosti u dvorani "Nenad Baštinac" u Aleksandrovcu odlično odigrali prvu četvrtinu i stekli +8.

"Malo sam se plašio opuštanja mojih igrača i nonšalantnog ulaska u utakmicu, što se i pokazalo u prvih 10 minuta. Međutim, u nastavku smo smogli snage da preokrenemo rezultat, kako sam i tražio od mojih košarkaša. Borac se pokazao kao dobra ekipa, posebno u prvom periodu", izjavio je Bajić nakon pobjede.

Njegov kolega sa klupe Banjalučana Drago Karalić takođe nije bio nezadovoljan obzirom da je favoritu suprotstavio mladu ekipu.

"Prednost je ubjedljivija od onog što je trebalo biti. Dosta naših grešaka uzrokovalo je lagane poene Igokee, čini mi se 46 poena iz kontre i polukontre smo primili. Možemo biti zadovoljni jer smo dali šansu nekim mladim snagama koje dosad nisu bile u trenažnom procesu. Posebno sam zadovoljan prvom, ali i posljednjom čevrtinom gdje smo solidno igrali u odbrani i napadu", podvukao je šef struke crveno-plavih.

(MONDO, foto:Borac-sport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC