• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: "Armija" maršira!

CSKA u drugom poluvremenu deklasirao Panatinaikos (91:75) i popravio skor u B grupi na 9-0. Nova sjajna partija Nenada Krstića, Teodosić asistent.

 EL: "Armija" maršira! Izvor: MONDO

Samo još gostovanje u Malagi dijeli ekipu CSKA od maksimalnog učinka u prvoj fazi Evrolige!

Panatinaikos (6-3) je doputovao u Moskvu sa željom da se revanšira za poraz na svom parketu, ali mu je plan funkcionisao samo do početka treće četvrtine.

CSKA - Panatinaikos 91:76 (26:24, 21:25, 28:14, 16:12)!

"Zeleni" su iskoristili opuštanje domaćih poslije vođstva od 26:16, da serijom 17:4 preokrenu rezultat na 30:33 u 14. minutu. Rezultatska "klackalica" bila je na snazi do odlaska na odmor (47:49), a onda je CSKA krenuo u karakterističan nalet.

Za samo dva i po minuta napravio je seriju od 14:0 i stekao dvocifrenu prednost (61:49), koju tim Željka Obradovića nije mogao da ugrozi.

Nenad Krstić je u pomenutoj seriji postigao šest od svojih 17 poena (šut iz igre 4/9, bacanja 9/10), a uz to uhvatio 12 lopti, za svoj drugi evroligaški "dabl-dabl".

Miloša Teodosića nije htio šut spolja (0/4), pa se koncentrisao na razigravanje ekipe i svoj dio posla odradio maestralno. Sa lakoćom je stigao do 10 asistencija!

Briljirao je, po običaju, Viktor Hrijapa (16p, 7sk, 4as), Aleksej Šved takođe ubacio 16 poena, Gordon 12 i Šiškauskas 10, uključujući trojku kojom je postavio konačan rezultat.

Centar Jan Vujukas predvodio je Panatinaikos sa 17 poena, dok je Dimitris Dijamantidis sveden na sedam poena i šest asistencija, uz četiri "prodate" lopte.

Pored mnogo bolje odbrane "armejaca" u drugom poluvremenu, razliku je napravio šut za tri poena - 11/23 domaćih, nasuprot 5/20 Atinjana.

Superstar CSKA Andrej Kirilenko posmatrao je utakmicu sa tribina, pošto se prošlog vikenda vratio u tim nakon tri nedelje poslije teškog pada na meču sa Krasnjim Krilima. Za vrijeme njegovog odsustva, Krstić i ekipa nisu izgubili nijednu utakmicu, da bi u subotu sa Kirilenkom doživjeli poraz od Himkija u gostima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC