• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIGA 13: Igokea ruši "studente"

Neporaženi tim sarajevske Bosne gostuje drugoplasiranoj Igokei u subotu (19 h) u derbiju 12. kola košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine.

 LIGA 13: Igokea ruši "studente" Izvor: MONDO

"Igosi" su u dosadašnjem dijelu takozvane "Lige 13" upisali jedan poraz od mostarskog Zrinjskog, dok su "studenti" ostvarili maksimalan učinak.

"Ne želim da ovu utakmicu dižemo na neki veliki nivo. Za nas ona je kao i sve ostale pa se tako i pripremamo. Sigurno je da respektujemo njihove rezultate jer imaju deset pobjeda bez poraza, ali ih se ne plašimo. Moramo ispoštovati dogovor iz svlačionice i ozbiljno krenuti od prvog minuta. Oni imaju igrače koji zajedno igraju dvije-tri sezone te se veoma dobro poznaju i tu leži njihova najveća snaga", rekao je trener Igokee Dragan Bajić za "Glas Srpske".

Banjalučki Borac dočekaće Mladost iz Mrkonjić Grada. Ovaj meč od velikog značaja je za obje ekipe, domaćinu da nastavi borbu za opstanak, a gostima da se još ozbiljnije umiješaju za mjesto koje vodi u "Ligu 6".

"U utakmici protiv Mladosti možemo mnogo dobiti dok s druge strane nemamo šta da izgubimo. Biće nam teško nositi se sa njima pogotovo poslije odlaska Nemanje Vranješa koji je mnogo značio za ovu ekipu, dok su oni iskusan tim koji zna da kazni naše greške", izjavio je trener Borca Drago Karalić.

Poslije poraz u polufinalu Kupa Srpske ekipa Mladosti je pod imperativom pobjede.

"Svaka utakmica između nas i Borca neizvjesna je i dramatična u završnici, a tako će najvjerovatnije biti i ovoga puta bez obzira što je Borac ostao bez Nemanje Vranješa i Siniše Kovačevića. U svaki meč ulazimo da pobijedimo i tako će biti i ovoga puta. Očekujemo i veliku podršku naših navijača, koji nas po pravilu podržavaju na utakmicama u Banjaluci, ali i našu dobru i odgovornu igru", rekao je trener Mladosti Goran Sladojević.

Parovi 12. kola


Subota:
Čelik - Hercegovac (19 časova)
Igokea - Bosna (19)
Čapljina - Brotnjo (19)
Varda - Leotar (19.30)

Nedjelja:
Servicijum - Vogošća (19)
Borac - Mladost (20)

Slobodna je ekipa Zrinjskog.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC