• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Šćepanović završio karijeru

Bivši košarkaš Budućnosti, Partizana i reprezentacije Jugoslavije Vlado Šćepanović odlučio je da okonča dugu i uspješnu karijeru.

 I Šćepanović završio karijeru Izvor: MONDO

Vlado Šćepanović je rekao da nije lako donio odluku o povlačenju posle 20 godina igračke karijere, ali da "čovjek mora da zna svoje mogućnosti i da u pravom trenutku stavi tačku".

"Situacija u evropskoj košarci je takva da smatram da bih teško mogao da nađem pravi klub i da odigram na adekvatnom nivou, a s obzirom na to da imam 36 godina i da sam u posljednje vrijeme imao problema sa povredama, mislim da sam donio ispravnu odluku", rekao je Šćepanović za sajt Košarkaškog saveza Crne Gore.

Tokom karijere Šćepanović je nosio dres Efes Pilsena, Fortituda, Panatinaikosa, PAOK-a, Granade, Musrije i Paneliniosa gdje je odigrao posljednju sezonu.

Sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je titulu prvaka svijeta 1998. godine u Grčkoj, zlato na Evropskom prvenstvu 2001. u Turskoj i bronzu u Francuskoj 1999. godine. Posljednje takmičenje na kojem je nastupio bilo je EP u Litvaniji gdje je branio boje Crne Gore.

Navijačima Partizana posebno ga se sjećaju zabog šuta u finalu plej ofa 2004. godine protiv Hemofarma kada je u posljednjoj sekundi donio crno-bijelima 11. titulu prvaka.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC