• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arojo zamijenio Vilijamsa u Istanbulu

Turski Bešiktaš brzo je našao utjehu za Deronom Vilijamsom, koji se vratio u NBA ligu poslije nekoliko mjeseci provedenih u Istanbulu.

 Arojo zamijenio Vilijamsa u Istanbulu Izvor: MONDO

Ugovor do kraja sezone za crno-bijelima iz grada sa Bosfora potpisao je NBA veteran Karlos Arojo (32), kojem će ovo biti treći dolazak u Evropu, poslije boravka u TAU Keramici (2002) i Makabiju iz Tel Aviva (2008/09).

Vješti plejmejker prošlu sezonu počeo je u Majami Hitu, a završio u Boston Seltiksima, ali nije igrao u plej-of serijama.

Prije toga, peti Portorikanac u istoriji NBA lige, igrao je za Orlando Medžik (2006-08), Detroit Pistons (2005-06), Jutu Džez (2002-05), Denver Nagets (2002) i Toronto Repotrs (2001/02).

Prethodni put kada je igrao u Evropi, za Makabi, Arojo je bio MVP finala izraelskog plej-ofa i bilježio je prosječno 15,3 poena u žuto-plavom dresu.

Finansijski detalji ugovora nisu saopšteni, a Bešiktaš je tako dobio još jednog poznatog NBA igrača u svojim redovima, nakon što je prošle i ove sezone angažovao dva superstara NBA lige, Alana Ajversona i Derona Vilijamsa, čiji je broj "8" čak povučen iz upotrebe, uprkos tome što Vilijams nije sastavio ni tri mjeseca u klubu.

Pored Aroja, Bešiktaš u "rosteru" ima još Dejvida Hokinsa, Ervina Dadlija, Marselusa Kempa, Popsa Mensah-Bonsua, Zorana Ercega... Trener je Ergin Ataman.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC