• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neće biti prodaje karata za derbi

Ulaznice za predstojeći duel košarkaša Partizana mt:s i Crvene zvezde Beograd neće biti puštene u prodaju. Važe samo godišnje propusnice.

 Neće biti prodaje karata za derbi Izvor: MONDO

Prvi ovosezonski "vječiti derbi" u košarci zakazan je za nedelju u 20.00, a uprava šampiona saopštila je da će za taj meč kapacitet hale Pionir biti smanjen.

"Ulaznice neće biti u slobodnoj prodaji, s obzirom na to da je utakmica proglašena utakmicom visokog rizika. Prema Zakonu o spriječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama smanjuje se kapacitet dvorane i iz tog razloga važiće samo godišnje ulaznice, kao i sponzorski paketi", objavljeno je na sajtu Partizana mt:s.

Crno-bijelima će susret sa "vječitim rivalom" biti prvi poslije eliminacije iz Evrolige, dok trener Crvene zvezde Svetislav Pešić najavljuje da će njegov tim pokušati da se suprostavi Partizanu mt:s agresivnom i borbenom igrom.

Iz Partizana je poručeno i da odlukom uprave Crvene zvezde neće biti razmjene određenog broja ulaznica za navijače pred susrete dva kluba u Jadranskoj ligi.

Ekipa Vladimira Jovanovića u dosadašnjem toku regionalne lige ima skor od osam pobjeda i četiri poraza, dok su crveno-bijeli zabilježili tri pobjede i devet poraza.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC