• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Fali nam jedan plejmejker

Trener Partizana mt:s čestitao igračima na pobjedi u Domžalama (72:64), ali konstatovao da ekipa "ima problem rotacije".

 Jovanović: Fali nam jedan plejmejker Izvor: MONDO

Vladimir Jovanović ocijenio je da borbena i motivisana partija Heliosa nije bila iznenađenje, jer se radi o "utreniranom timu, koji svoju šansu čeka prije svega na domaćem terenu".

"Sačekali su nas veoma motivisani. Odigrali su jako dobro, posebno u prvoj četvrtini, a mi odgovorili u drugoj četvrtini i dijelom treće, kada smo kontrolisali odbranu i odatle pravili razliku", prokomentarisao je Jovanović za zvanični sajt kluba.

Miroslav Raduljica je sa 31 poenom bio udarna igla crno-bijelih, kao Nikola Peković ili Aleks Marić u najboljim danima. Međutim, ni na tu "kartu" nije moglo da se igra sve vrijeme.

"U napadu smo bili fokusirani na ostvarivanje prednosti preko naših visokih igrača i to nam je dugo polazilo za rukom. Onog trenutka kada je stao naš napad po dubini, ušli smo u problem realizacije, iako smo i dalje držali solidnu odbranu".

Jovanović se na kraju osvrnuo na poteškoće u igri nastale odlaskom Ejsija Loa, vodećeg organizatora igre u periodu do Nove godine.

"Imamo problem rotacije. Imamo plejmejkera manje i ta uloga mora da se podijeli na ostale igrače. Čestitam momcima na važnoj pobjedi".

(MONDO, foto: ABA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC