• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rakočević: Viznevski, kakav je to plej...

Američki plejmejker, koji je oko Nove godine bio na "radaru" Partizana, potpisaće za Šarlroa ili Hapoel iz Jerusalima.

 Rakočević: Viznevski, kakav je to plej... Izvor: MONDO

Prema informacijama specijalizovanog sajta Sportando, Endru Viznevski uskoro će odlučiti da li da nastavi karijeru u Belgiji, ili da se vrati u Izrael, gdje je prije dvije sezone nosio dres slavnog Makabija.

Adut Hapoela je trener Šaron Druker, koji je kao asistent u stručnom štabu Makabija izgradio odličan odnos sa igračem, ali u trku se vrlo ozbiljno uključio i belgijski prvak Šarlroa, pošto mu je neophodna zamena za sjajnog Demonda Maleta.

Podsjetimo da je Malet krajem godine otišao upravo u Makabi Tel Aviv.

Viznevski je, prema saznanjima MONDA, bio visoko na listi želja Partizana mt:s poslije raskida saradnje sa Ejsijem Loom.

Sportski direktor crno-bijelih Dragan Todorić prvo je demantovao da interesovanje uopšte postoji, a nekoliko dana kasnije objasnio da Viznevski nije opcija zbog nekorektnih izjava na račun Partizana, datih prilikom ranijih susreta njegovih timova sa srpskim šampionom.

Prema riječima trenera Vladimira Jovanovića poslije meča sa Heliosom, u igri crno-belih se itekako osjeća nedostatak jednog plejmejkera u rotaciji, a ako je vjerovati Igoru Rakočeviću, u Viznevskom su mogli da dobiju prvoklasno rješenje!

"Ko god potpiše Endrua Viznevskog, napraviće sjajan izbor. Jedan je od najboljih istinskih plejmejkera u Evropi. Veoma potcijenjen igrač", poručio je Rakac preko Twittera.

Rakočević i Viznevski bili su saigrači prošle sezone u Efes Pilsenu, kada im je Partizan bio rival u Top 16 fazi Evrolige. Tada su "pivari" slavili u Areni (79:76), a crno-bijeli se revanširali (67:65) u rezultatski beznačajnoj utakmici u dvorani Sinan Erdem.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC