• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Pionir, konačno!

"Motivisani smo i srećni što poslije dva mjeseca igramo pred svojom publikom. U međuvremenu smo počeli da pobjeđujemo", poručuje Svetislav Pešić.

 ZVEZDA: Pionir, konačno! Izvor: MONDO

Velika se pompa digla oko poraza Crvene zvezde od Cedevite. Na Malom Kalemegdanu smatraju da su ponovo oštećeni i ne mire se sa gubitkom bodova. Do skoro nerealna situacija.

Poslije samo tri pobjede prije Nove godine, crveno-bijeli su zaigrali bolje, pobijedili Hemofarm, Budućnost, Zlatorog i Radnički, uz poraze od Olimpije i Cedevite, pa sa optimizmom dočekuju nastavak prvenstva u regionalnoj ligi i takmičenje u Kupu.

Trener crveno-bijelih pozvao je navijače da u nedjelju (17.00) ispune halu "Pionir" protiv Heliosa. Kako je rekao, od posljednjeg viđenja napredovali su svi u klubu - i on i igrači.

"Svi smo pomalo napredovali. I igrači i trener, koji je razumio neke stvari i adaptirao se na situaciju u kojoj živi. Da li će to biti dovoljno za pobjedu protiv Heliosa, to se nikad ne zna. Zamolio bih navijače da dođu da nas podrže i da nas ne 'puštaju niz rijeku', već nam 'daju vjetar u leđa'. Neophodna nam je pomoć da nastavimo tamo gdje smo stali", rekao je Pešić u petak.

Komentarišući šanse Zvezde protiv slovenačke ekipe, iskusni trener rekao je da goste predvodi kvalitetan trener i da je u Heliosu slična situacija kao u Crvenoj zvezdi.

"To je dobra, modernizovana ekipa koju vodi moj veliki prijatelj Zmago Sagadin, jedan od najboljih trenera sa prostora bivše Jugoslavije i Evrope. I on je ušao u koncept stvaranja. U Sloveniji više vjeruju u budućnost nego što mi, ali je najvažnije šta mi mislimo", smatra on.

Kako je naveo, njegovoj ekipi poseban motiv predstavlja to što prvi put od sredine decembra igra u hali "Pionir".

"Vrlo smo motivisani, zadovoljni i sretni zbog te utakmice zato što smo posljednju utakmicu kod kuće igrali 17. decembra. U međuvremenu smo počeli da pobjeđujemo i to je, kad se baviš vrhunskim sportom svakako cilj. Mi ne možemo svaku utakmicu da pobijedimo, ali radimo na tome da u budućnosti bude što više pobjeda i da, ako je moguće, posljednju utakmicu u sezoni završimo pobjedom. To znači i da će onda biti i nekih titula, ali to je budućnost i mi sad gledamo kratkoročne ciljeve", zaključio je Pešić na konferenciji za novinare organizovanoj povodom potpisivanja ugovora sa novim sponzorom.



ZVEZDAŠI VOZE SEAT

Zvanično vozilo crveno-bijelih u 2012. godini biće marke španskog proizvođača automobila Seat.

Svečano potpisivanje ugovora organizovano je u izložbenom salonu tog proizvođača u Beogradu. Direktor Crvene zvezde Davor Ristović izrazio je zadovoljstvo.

"Drago mi je što su dva velika brenda kao što su SEAT i Crvena zvezda ostvarili saradnju. Siguran sam da će uspjesi Crvene zvezde u budućnosti stimulisati i uspjeh SEAT-a na srpskom tržištu i da ćemo zajedničkim snagama napraviti dobre rezultate", rekao je on.

Promociji nove saradnje prisustvovao je i Amerikanac Omar Tomas, koji je sa trenerom među prvima zadužio ključeve novih kola.

(MONDO, foto: kkcrvenazvezda.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC