• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zeka" ne igra protiv crno-bijelih?

Veteran Mega Vizure povrijedio je zadnju ložu i lako bi mogao da propusti premijerni meč završnog turnira Kupa Radivoja Koraća.

 "Zeka" ne igra protiv crno-bijelih? Izvor: MONDO

Partizan mt:s drugu godinu zaredom će se sastati sa Mega Vizurom u četvrtfinalu nacionalnog Kupa (2011. bilo 80:65), a posao bi mogla da mu olakša povreda plejmejkera i sjajnog strelca Branka Milisavljevića.

Mega je pobjedom nad Proleterom zadržala drugo mjesto na tabeli Košarkaške lige Srbije, ali će danas ili sutra biti poznato da li je u Zrenjaninu izgubila lidera ekipe i na koliko dugo.

Milisavljević u KLS beleži 23 poena, tri skoka i pet asistencija po utakmici.

"Zeka ima ogroman uticaj na tim i bez njega ništa neće biti isto. Biće teško ako ne bude mogao da igra, ali nećemo se predati", rekao je za "Sport" Nenad Miljenović.

Dok je Milisavljević bio košarkaš Partizana prije više od 10 godina, Miljenović je velika nada crno-bijelih na istoj poziciji. Megi je pozajmljen krajem decembra, kako bi dobio minutažu neophodnu za dalji igrački razvoj.

Meč Partizana mt:s i Mege na rasporedu je u četvrtak od 18 časova u niškoj dvorani Čair, nakon čega se sastaju Radnički iz Kragujevca i Vojvodina Srbijagas.

Pobjednici tih utakmica daće prvi polufinalni par, dok su u drugom dijelu "kostura" Crvena zvezda - BKK Radnički (petak, 18.00) i Hemofarm - Radnički Basket (petak, 20.30).

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC