• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković napušta Crvenu zvezdu

Talentovani junior odlučio da ne potpiše profesionalni ugovor sa crveno-bijelima, već karijeru nastavlja u inostranstvu.

 Janković napušta Crvenu zvezdu Izvor: MONDO

Crvena zvezda Diva nije potpisala prvi profesionalni ugovor sa Nikolom Jankovićem, pa je dojučerašnji član juniorske ekipe slobodan da napusti klub u skladu sa propisima KSS i FIBA.

Želje crveno-bijelih i mladog reprezentativca Jankovića, koji je bio jedan od najzapaženijih igrača na nedavno održanom kvalifikacionom turniru Evrolige u Beogradu, nisu se poklopile pa je došlo do razlaza.

"Prijedlozi koje je iznio njegov menadžer Ademola Okuladža nisu se uklapali u našu viziju. Nismo željeli da odstupamo od naše koncepcije, zacrtanog plana i programa. Naša procjena je bila da je za Jankovića u ovom trenutku bilo najbolje da trenira sa prvim timom, pod stručnim vođenjem Svetislava Pešića, a da igra za Radnički FMP. Međutim, on je izrazio želju da nastavi karijeru u inostranstvu. Jankoviću želimo da pronađe dobar inostrani angažman i mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere", izjavio je Davor Ristović, direktor crveno-bijelih.

Prema pravilima Košarkaškog saveza Srbije, Janković, koji je 13. februara napunio 18 godina, imao je rok od 15 dana da se odluči za ponudu Zvezde.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC