• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velić: Pobjeda nad Olimpijom donosi Evrokup

Košarkaši Širokog u utorak dočekuju Olimpiju u 23. kolu regionalne ABA lige. "Nama je to vrlo važna utakmica, meč za peto mjesto koje donosi Evrokup", kaže Ivan Velić.

 Velić: Pobjeda nad Olimpijom donosi Evrokup Izvor: MONDO

Nakon subotnjeg poraza od Budućnosti u Podgorici (68:61), tim sa Pecare ima priliku da ostvari maksimalan učinak protiv slovenačkih timova – svih osam trijumfa.

U prvom dijelu sezone, prvak Bosne i Hercegovine nanio je težak poraz zmajčekima u Ljubljani (50:78), ali su Slovenci u međuvremenu potpuno renovirali tim i sigurno se na Pecari neće predati bez borbe.

Ipak, najavu dvoboja, trener Širokobriježana Ivan Velić počeo je komentarom o susretu u Podgorici nakon kojeg je plasman na Fajnal-for izgubljen za Hercegovce.

"Žao mi je što u Podgorici nismo napadački bolje reagovali. Budućnost je bila zrela za poraz. Ali, drago mi je s druge strane da momci nisu podlegli jednom pritisku koji se osjećao i s tribina, ali i uoči utakmice. Domaćin nam za trening nije dao lopte s kojima se igraju utakmice već istrošene lopte od tri proizvođača, koje su praktično neupotrebljive. To nismo nigdje doživjeli, ali to nas više ne zanima, idemo dalje", rekao je Velić.

Trener Širokog naglasio je da Olimpija sada igra praktično s novom ekipom.

"Tu su sad Močnik, Majkl, Jeretin, Tašić, Jagodnik... Iskusni su i tabela vara. Puno više vrijede od trenutnog plasmana. Imaju i odličnog trenera Sašu Filipovskog i pred nama je vrlo zahtijevna utakmica. Tom golemom iskustvu mi ćemo se suprotstaviti s puno energije naše mladosti. Nama je to vrlo važna utakmica, utakmica za peto mjesto koje donosi Evrokup i vjerujem, ako odigramo na nivou prethodnih utakmica, da možemo do pobjede", podvukao je Velić.

Utakmica na Pecari počinje u 18 sati.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC