• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta Nikolić: Nismo zaslužili Evropu

Košarkaši Radničkog oprostili se od domaće publike u sezoni ABA lige porazom od ekipe Heliosa (72:77).

 Muta Nikolić: Nismo zaslužili Evropu Izvor: MONDO

Sedmi poraz u sezoni u hali Jezero, bio je i najpogubniji po ambicije Kagujevčana jer je plasman u Evrokup doveden u domen košarkaške fantastike.

To podrazumijeva da Radnički u naredna tri kola u kojima gostuje mora, najprije, "planirano" da porazi takođe slovenačke predstavnike Zlatorog i Krku, a potom u Tel Avivu da načini senzaciju i pobijedi tim Makabija.

U više segmenata košarkaši Heliosa nadigrali su suparnike iz Kragujevca - za tri poena gosti su upisali čak 13 pogodaka (iz 35 pokušaja, 37 odsto), što je na konto tima iz Domžala donijelo 39 poena, teško dostižnih u igri - bez igre.

Šef struke Radničkog Miroslav Nikolić istakao je da njegov tim igrom koju je prikazao nije zaslužio da igra evropske mečeve.

"Bolje igramo na strani, nego kod kuće gdje smo opušteni. Promašili smo 18, a primili 13 trojki. Helios je uspio da nas raširi, a mi se nismo povezali. Davili smo igru, bili bez pravih kretnji, kao protiv Cedevite. Nismo zaslužili Evropu, od samog početku smo u problemima, sada smo bili bez Sinoveca i Markovića, dakle bez dovoljnog broja bekova u rotaciji. Preuzimam svu krivicu na sebe", istakao je Nikolić.

U sljedećem kolu ABA lige Radnički gostuje poslednjeplasiranom Zlatorogu, a utakmica je zakazana za subotu, 10. mart od 18 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC