• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Nismo ispoštovali dogovor

"Olimpija je od prvog do posljednjeg minuta igrala agresivnije, a mi nismo odigrali kako smo se dogovorili", rekao trener Partizana poslije poraza.

 Jovanović: Nismo ispoštovali dogovor Izvor: MONDO

Partizan mt:s poražen je rezultatom 70:57 na gostovanju ekipi Olimpije u 24. kolu regionalnog takmičenja. Trener šampiona ABA lige Vladimir Jovanović istakao je da njegov tim nije igrao na najvišem nivou.

"Poslije niza od devet dobijenih utakmica računajući i kup, plasirali smo se na fajnal for Jadranske lige, koja je ove godine bila teža nego prethodnih, prije svega što su se sve ekipe pojačale, bilo je više kandidata za fajnal for nego ranijih sezona uz učešće Makabija, i ostvarili smo taj primarni cilj. Potom smo postavili neke nove ciljeve, da pokušamo da budemo što bolje plasirani da napadnemo drugu poziciju, ako nam se otvori šansa za to. Praktično u sljedeća tri meča, računajući i Olimpiju, da pružimo što bolje partije, ako možemo da ih dobijemo i odemo poziciju više", izjavio je Jovanović.

Trener Partizana rekao je da njegovi igrači u "Stožicama" nisu ispoštovali dogovor koji su napravili uoči meča sa Olimpijom.

"Ekipa Olimpije, koja juri što bolji plasman u ABA ligi zbog nacionalnog prvenstva, skupljanja bodova i učešća naredne godine u Evroligi, je ušla dosta agresivnije u meč, bili su jako motivisani svih četrdeset minuta, igrali su agresivnu košarku. Mi nismo pokazali dobru igru od starta do posljednjeg minuta", dodao je strateg crno-bijelih.

On je naglasio da u preostala dva duela regionalne lige crno-bijeli moraju da pruže kvalitetnije partije.

"Predstoje nam dvije utakmice, protiv Cedevite i Zvezde, gdje treba da reagujemo na ovaj poraz i u tim mečevima pružimo znatno bolju igru", rekao je trener Partizana mt:s Vladimir Jovanović, čija ekipa u ABA ligi zauzima treće mjesto na tabeli sa skorom 17-7..

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC