• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAO i Adonis Remos: Željko, ne idi!

Svi u atinskom klubu i najveća zvijezda grčke muzike na proslavi još jedne titule poručili srpskom treneru da ga još dugo žele na klupi "zelenih".

 PAO i Adonis Remos: Željko, ne idi! Izvor: MONDO

Željko Obradović je sa Panatinaikosom u triler završnici protiv Olimpijakosa (71:70) osvojio Kup Grčke.

Vitrina aktuelnog prvaka Evrope dobila je i 52. pehar na svojim policama, a srpski trener najljepši poklon za 52. rođendan koji je proslavio dan ranije.

"Stvarno ne znam koje mi je ovo finale sa Panatinaikosom, ali je, čini mi se, bilo najteže ikada. Dobro smo počeli, međutim onda smo odjednom prestali da igramo. Pravili smo glupe greške što je Olimpijakos znao da kazni. Mogu samo da čestitam igračima pošto su u izuzetno teškoj situaciji pronašli način da pobijede. Svet će pričati o ovoj utakmici", prenio je "Žurnal" reči Željka Obradovića poslije utakmice.

Obradović je tako stigao do nevjerovatne cifre od 28 mečeva za trofeje na klupi Panatinaikosa, u kojima je slavio čak 23 puta! U karijeri mu je ovo nevjerovatan 30. trofej za 20 godina bavljenja trenerskim poslom.

Spektakularan trijumf proslavljen je u jednom poznatom atinskom restoranu uz buzuki, a oni koji su imali zadovoljstvo da prisustvuju tom slavlju kažu da je bilo baš veselo. Kažu da PAO rijetko slavi, ali kada to učini, bude nezaboravno i traje do zore.

Specijalno za tu priliku "zelenima" je u čast pjevao poznati grčki pjevač Adonis Remos, davno deklarisani navijač Panatinaikosa. Remos je specijalno za velikog trenera otpevao pjesmu "Ne idi", koja je jasna poruka svih u atinskom klubu.

Pjesmu posvećenu srpskom treneru poslušajte ovde

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC