• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnički "gaji" nadu za Evrokup

Kragujevčani u utorak gostuju Krki u pretposljednjem kolu ABA lige i potrebna im je pobjeda kako bi ostali u trci za Evrokup.

 Radnički "gaji" nadu za Evrokup Izvor: MONDO

Radnički iz Kragujevca do završetka regularnog dijela ABA lige očekuju još dva gostovanja. Prije puta za Tel Aviv, gdje će u posljednjem kolu igrati protiv vicešampiona Evrope - Makabija, srpski tim očekuje i "vruć" teren u Novom Mestu.

Kragujevčani će u utorak (početak u 18 sati) odigrati utakmicu 25. kola protiv Krke i eventualnom pobjedom pokušati da zadrže šanse da se naredne sezone plasiraju u Evrokup.

Međutim, ono što je otežavajuća okolnost za Radnički je činjenica da nije sve u njihovim rukama, već je potrebno da se poklope još neki rezultati.

"Gostujemo veoma kvalitetnoj ekipi koja je pravljena da se umiješa u borbu za titulu u Sloveniji. Tim iz Novog Mesta tokom sezone je imao dosta promjena, ali forma mu je u usponu što potvrđuju pobjede protiv Zagreba i Heliosa. Čeka nas veoma težak meč", naglasio je Miroslav Nikolić, šef struke Radničkog.

Krka, predvođena Aleksandrom Džikićem, uglavnom dobro igra u svojoj dvorani "Leon Štukelj", gde je ostvarila i gro svojih pobjeda ove sezone. Ipak, uloga favorita je dodijeljena Radničkom.

"Borićemo se do kraja, bez obzira na šanse. Nema predaje. Imamo dosta problema sa povredama, spoljna linija nam je praktično prepolovljena i to se odrazilo na rezultat. Nalazimo se u nezavidnoj situaciji, ali šta da se radi. Iz ove kože ne možemo".

"Greške kod kuće mogle bi baš dosta da nas koštaju. Nemamo pravo na poraz, ako mislimo da ostanemo u trci za Evropu. Marković nam je i dalje rovit, ali vjerujem da će moći više da nam pomogne nego što je to bio slučaj protiv Zlatoroga. Moramo da pružimo maksimum", istakao je Miroslav Nikolić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC