• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Sedam mjeseci igrači su bez plate...

Trener Radničkog iz Kragujevca otkrio da je ekipa već duže vrijeme u velikim problemima i istakao da uprkos tome igrači pružaju svoj maksimum.

 Nikolić: Sedam mjeseci igrači su bez plate... Izvor: MONDO

Radnički je porazom od Krke (69:73) u 25. kolu ABA lige propustio šansu da izbori takmičenje u Evropi.

Trener Miroslav Nikolić istakao je poslije poraza u Sloveniji da su nagomilani problemi raspršili evropske snove.

"U velikim smo problemima, koji će možda biti riješeni kada budem otišao iz kluba, jer onda više neće biti velikih ambicija. Sedam mjeseci nismo primili platu. To je teško izdrživa situacija. Igrači igraju, valjda, zbog mog autoriteta i znanja. Ne znam, i za mene je to misterija. Borili su se jer smo svi željeli da ispravimo kiks protiv Heliosa. Kada se zna koliko igrači nisu primili novac, oni i odlično igraju", rekao je prvo poslije poraza Nikolić.

On je dodao da je njegov tim, uprkos problemima, bio u igri do finiša meča, ali je onda presudila bolja partija domaćina.

"Bili smo bolji u cijelom meču, borili smo se. Imali smo dobar rezultat, ali nismo uspjeli da osvojimo pobjedu. Meč smo izgubili u samoj završnici, presudila su dva pogotka. Slabo smo branili pik end rol, a uz to oni su dobro pogađali i trojke, koje zapravo nisu njihova jaka strana. Izgubili smo vrlo važnu utakmicu i šteta je jer sada više nemamo šanse da se borimo za izlazak u Evropu. Krka je iskoristila svoje šanse... Simpatična je to ekipa, organizovan klub. Njima plate stižu na vrijeme, a to se računa", istakao je trener Radničkog.

Za konačan rasplet među konkurentima za Evrokup, u poslednjem kolu Cibona dočekuje Helios, Zagreb je domaćin Širokom, a Olimpija Budućnosti.

Najteži posao imaće upravo Radnički koji na kraju sezone gostuje Makabiju, u subotu, a potom sve svoje snage okreće domaćoj Superligi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC