• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RADNIČKI: Pobeda u Izraelu ravna senzaciji

Ekipa Miroslava Nikolića svjesna malih šansi u duelu sa liderom regionalnog takmičenja (subota, 18.00).

 RADNIČKI: Pobeda u Izraelu ravna senzaciji Izvor: MONDO

Dugo su Kragujevčani gajili nadu da dobrim rezultatima u ABA ligi mogu da se domognu kvalifikacija za Evrokup.

Porazima od Heliosa i Krke sami su je sveli na teoriju i senzaciju. Kao i eventualnu pobjedu u posljednjem kolu, nad Makabijem u Izraelu.

Miljan Pavković, plejmejker ekipe Miroslava Nikolića, svjestan je da su mnogo veći izgledi da se ekspedicija Radničkog poražena vrati kući.

"Sve zavisi od njih, kao nesumnjivih favorita. I to ne samo u susretu sa nama, već i na završnom turniru u aprilu", izjavio je kapiten Radničkog, a prenio klupski sajt.

Kreator igre Kragujevčana misli da je ekipu Dejvida Blata moguće zaustaviti samo ako odigra nezainteresovano.

"Ono što bismo mogli da iskoristimo je pregust raspored njihovih nastupa. Makabi ima svega dva dana da se spremi za ovu utakmicu, a moguće je i da će Blat odmarati neke igrače. Sa druge strane, ko god da zaigra, neće mu biti dopušteno da ugrozi njihovu reputaciju i još na domaćem terenu...Svjesni smo da bi pobjeda bila prava senzacija za sve nas i naše navijače. Nekome od nas to bi bila i najveća pobjeda u karijeri, pa je nesumnjivo da ćemo izgarati", poručio je Pavković.

Slično je očekivala i Crvena zvezda DIVA, ali su Izraelci odigrali punim intenzitetom i ubjedljivo izborili 23. pobedu u regionalnom takmičenju. Izgubili su samo jednom - na gostovanju Zagrebu.

Nikolićeve izabranike, bez obzira na ishod meča u Tel Avivu, već od vikenda očekuju pripreme za početak Superlige (24. marta) i borbe za četvrto uzastopno učešće u regionalnoj ligi.

Broj srpskih timova koji će dogodine učestvovati u ABA ligi zavisiće isključivo od odluke rukovodstva Makabija. Izraelci se još nisu izjasnili o tome da li će i dogodine igrati na Balkanu, a do tad je jedino izvjesno da će plasman u ABA ligu obezbijediti tri najbolje plasirane ekipe iz domaćeg prvenstva.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC