• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić: Oni daju koš, vi skidate gaće!? (VIDEO)

Trener Crvene zvezde Diva oštro je kritikovao svoje igrače zbog pada morala u trećoj četvrtini nedjeljne utakmice sa Partizanom mt:s.

 Pešić: Oni daju koš, vi skidate gaće!? (VIDEO) Izvor: MONDO

Svetislav Pešić je poslije poraza u posljednjem "vječitom derbiju" (69:84) izjavio da nije strašno izgubiti utakmicu, ali da je nedopustivo izgubiti vjeru u pobjedu dok je utakmica još u toku.

Upravo to dogodilo se košarkašima Crvene zvezde, kada su crno-bijeli u trećoj četvrtini počeli da prave osjetniju razliku. Dugo su crveno-bijeli igrali ravnopravan meč sa šampionom, držali se na četiri-pet poena minusa, ali su poslije trojke Dominika Džejmsa kola krenula nizbrdo...

Mada je u trenutku ovog tajm-auta razlika još bila podnošljiva (39:48), iskusni strateg prepoznao je kod svojih izabranika znakove predaje.

To mu se ni najmanje nije dopalo! (POGLEDAJTE)

"Šta se čudite? Jel se čudite zato što su pogodili? Da li smo mi rekli - da li su pogodili, ili nisu pogodili, izbaci loptu, napadaj u leđa i analiziraj igru! Jesmo to rekli?"

Pešić je nastavio potpuno "puknutim" glasom.

"Digni glavu ti! Gore glava! Gore glava! Neću da vidim dole glavu! Gore glava! Kakav je to način? Oni daju koš, vi skidate gaće! Kakav je to način? Neću da vidim takvu ekipu!"

Na to su se igrači probudili, krenulo je sa rečima međusobnog bodrenja: "Ajde! U napad! Stisni!"

Partizan je povećao prednost na 14 razlike i praktično riješio pitanje pobjednika već na kraju treće dionice, ali se Zvezda nije predala i čak je mogla da smanji na 63:67 da je Uroš Nikolić u 36. minutu pogodio slobodna bacanja.

Pešić je na kraju mogao da bude zadovoljan pokazanom borbenošću i "navlačenjem gaća" koje su prethodno spale, ali je i sam priznao da između dva tima postoji razlika u kvalitetu i iskustvu.

"Ne vjerujem da možemo tri puta da pobijedimo Partizan u plej-ofu, ako uopšte do njega dođemo, ali možemo da pobijedimo jednom, pa onda da probamo da pravimo male korake do ukupne pobjede", izjavio je Pešić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC