• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIGA 6: "Igosi" kreću iz Mrkonjić Grada

Subotnjim utakmicama prvog kola počinje takmičenje u košarkaškoj "Ligi 6" Bosne i Hercegovine.

 LIGA 6: "Igosi" kreću iz Mrkonjić Grada Izvor: MONDO

Srpski derbi odigraće u Mrkonjić Gradu Mladost i Igokea, dok će Varda ugostiti Čapljinu. Mrkonjićani su drugu sezonu zaredom izborili plasman među šest najboljih i pred meč sa Aleksandrovčanima vlada veliko interesovanje pa nema sumnje da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

Ekipa Gorana Sladojevića u "Ligu 6" ulazi jača za Almira Hasandića, Nenada Đorića i Igora Bijelića.

"Igokea je favorit ne samo u meču protiv nas nego i u 'Ligi 6' i vjerujem da može do prvog mjesta. Ako je Široki prošle godine napravio iznenađenje pobijedivši Igokeu i osvojio titulu, zašto to sada ne bi uradili Aleksandrovčani. Igokea je jedina ekipa u BiH koju nikada nismo pobijedili i sigurno je da će moji igrači dati sve od sebe da odigramo što bolju utakmicu, pa šta bude na kraju", rekao je Sladojević za "Glas Srpske".

"Ligu 13" Igokea je završila na prvom mjestu sa samo dva poraza i u završnicu takmičenja ulazi pojačana za Igora Josipovića i Aleksandra Radukića.

"Bez obzira na to što smo ih pobijedili dva puta ove sezone, idemo maksimalno oprezni pošto Mladost igra bez imperativa i nema šta da izgubi u ovom meču. Pojačali su se sa tri kvalitetna igrača i neće nam biti lako igrati u Mrkonjić Gradu, gdje je uvijek 'vruć' teren", izjavio je trener Igokee Dragan Bajić.

Branilac krune Široki, koji će ponovo biti glavni kandidat za tron, u prvom kolu se sastaje sa starim znancem Bosnom iz koje su potvrdili da ove sezone neće moći računati na Dženana Rahimića, koji je zbog nesuglasica s trenerom napustio klub.

"On je izrazio želju da ne nastavi dalji angažman u klubu. Rahimiću su vrata kluba otvorena, ali ne možemo ići protiv principa kluba i dozvoliti da interes jednog igrača prevlada interese kluba", kazao je Admir Bukva, direktor sarajevske ekipe.

Parovi prvog kola "Lige 6"

Široki - Bosna (19 časova)
Mladost - Igokea (19)
Varda - Čapljina (19.30)

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC