• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta Nikolić: Ne idem, znam u čemu je problem

Trener kragujevačkog Radničkog ne pomišlja na ostavku poslije šokantnog poraza od BKK Radničkog. Miljan Pavković: "Ovo je sramota".

 Muta Nikolić: Ne idem, znam u čemu je problem Izvor: MONDO

Zvižduci i uzvici nezadovoljstva parali su vazduh u kragujevačkoj dvorani "Jezero" poslije novog neprijatnog iznenađenja koje su košarkaši Radničkog priredili svojim navijačima.

Pravu senzaciju priredili su košarkaši iz Beograda čiji klub nosi isto ime kao i ekipa koja ih je ugostila - Radnički. Beograđani su dobili kragujevačku ekipu 81:70.

Mirisalo je na ostavku stratega kragujevačke ekipe Miroslava Mute Nikolića, ali on je na konferenciji za novinare saopštio nešto drugo.

"Neću dati ostavku, jer ja znam u čemu je problem. Nivo borbenosti i zalaganja nije onakav kakav bi trebalo da bude, tako da bilo koja ekipa koja protiv nas odigra čvrsto i agresivno lako dolazi do pobjede. Čestitao bih ovom prilikom gostima na zasluženom trijumfu", rekao je Nikolić, prenosi sajt www.kosarka.rs.

Kapiten Radničkog Miljan Pavković smatra da su zvižduci navijača upućeni njemu i cijeloj ekipi bili potpuno na mjestu.

"Ovo je sramota. Ova publika nije zaslužila da ovako loše igramo. Mislim da smo zasluženo izviždani. Trudićemo se da u periodu koji slijedi zbijemo redove i vratimo se na pravi put", izjavio je Pavković.

U ekipi beogradskog Radničkog oduševljenje, egzaltiranost. Sa pravom!

"Ovo je veliki dan za naš klub! Prije dvije godine ovi mladi momci nisu prošli ni srpsku ligu. Ovakve pobjede se ne dešavaju svaki dan. Radnički je jaka ekipa i siguran sam da će se izvući iz krize i da će igrati ABA ligu naredne godine. Kragujevac je pravo osvježenje u košarci i posljednjih nekoliko godina, dobro nas predstavljaju u regionu, u ligi koja je jedna od najjačih u Evropi", rekao je trener beogradskog Radničkog Dragan Nikolić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC