• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Svaki duel sa Radničkim specifičan

Trener Partizana mt:s poručuje pred duel sa Kragujevčanima u 4. kolu Superlige (srijeda, 20.00 časova) da crno-bijeli jako dobro poznaju narednog rivala.

 Jovanović: Svaki duel sa Radničkim specifičan Izvor: MONDO

Ekipa Vlade Jovanovića putuje u srijedu u Kragujevac, na četvrti ovosezonski duel sa Radničkim.

Svaki meč bio je uzbudljiv na svoj način.

Prvi, odigran u hali "Pionir" u oktobru, pripao je crno-bijelima, (77:70), iako je Radnički odolijevao do uzbudljivog finiša. Milan Mačvan još nije imao pravo nastupa za crno-bijele, a u gostujućem timu nije bilo Majkla Skota i još nekoliko igrača koji su potom pojačali "ponos Šumadije".

Drugi duel pripao je Radničkom - 92:80. Ekipa Miroslava Nikolića iskoristila je odlazak Ejsija Loa, kao i nastup šampiona bez novog plejmejkera i nanela crno-bijelima relativno ubjedljiv poraz.

Potom je uslijedio okršaj u polufinalu Kupa. Partizan je bio bolji, pobijedio 96:75 i deklasirao protivnika poslije Nikolićevog isključenja. Podsjetimo, Komisija za takmičenje Košarkaškog saveza Srbije suspendovala je potom sudije Milivoja Jovčića i Branislava Mrdaka zbog odluke da udalje trenera Radničkog sa klupe.

"Ni jedna od tih prethodnih utakmica nije bila ista. Svaka je imala svoju specifičnost i vjerujem da ni ona posljednja koju smo odigrali neće biti parametar za pripremu sljedećeg meča. Mi jako dobro znamo sa kim igramo, mislim da i bez obzira što se priča da su u blagoj igračkoj krizi, da se to ne odnosi na utakmice sa Partizanom", rekao je trener crno-bijelih Vlade Jovanović, a prenio klupski sajt.



Crno-bijeli u domaćem prvenstvu sigurno koračaju ka osvajanju prvog mjesta pred plej-of. U prva tri kola imali su maksimalni skor. Radnički je zabilježio jedan neuspjeh - na svom terenu u duelu sa Radničkim BKK.

"Oni su i ranije imali uspone i padove forme, međutim utakmice protiv Partizana su igrali dobro i jako dobro se motivisali za te mečeve, pogotovu za one u Kragujevcu. Od nas se očekuje da nastavimo svojim zacrtanim putem prema ciljevima koje smo odredili na početku sezone. Za te ciljeve treba da pružimo u kontinuitetu dobre igre i trudićemo se to i da uradimo", dodao je Jovanović.

Partizan mt:s i Radnički odigrali su ukupno 13 susreta. Crno-bijeli pobijedili su deset puta.

Meč je zakazan za srijedu 4. april sa početkom u 20 časova. Direktan prenos utakmice biće omogućen i na zvaničnom sajtu, u sklopu platforme KK Partizan mt:s live.

Parovi 4. kola Košarkaške lige Srbije

Srijeda, 4. april

Hemofarm - Radnički FMP 19.00
Radnički Kragujevac - Partizan mt:s 20.00
Crvena zvezda - Mega Vizura 19.00
Vojvodina - Radnički BKK 20.00

TABELA: Partizan mt:s 3-0, Crvena zvezda Diva 2-1, BKK Radnički 2-1, Radnički FMP 2-1, Radnički Kragujevac 2-1, Vojvodina 1-2, Mega Vizura 0-3, Hemofarm 0-3

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC