• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: "Čarobnjaci" iznenadili Majami

Vašington pobijedio Majami u gostima, a domaćini igrali bez Dvejna Vejda koji je polomio prst. U derbiju večeri Bulsi nadigrali Maverikse.

 NBA: "Čarobnjaci" iznenadili Majami  Izvor: MONDO

Košarkaši Vašingtona priredili su veliko iznenađenje u noći između subote i nedjelje. Oni su slavili u Majamiju protiv domaćeg Hita sa 86:84. Vizardsima je to bila tek 17. pobjeda ove sezone, uz 46 poraza.

Mnogo veći problem od poraza za Majami predstavlja lom prsta jednog od najboljih igrača prošlogodišnjeg šampiona Istočne konferencije, Dvejna Vejda.

On je odigrao samo tri minuta prije nego što je polomio prst. Svi u klubu, ipak, su odahnuli poslije meča, jer su prvi snimci pokazali da povreda nije teže prirode i da će Vejd biti spreman za mečeve plej-ofa.

Kod Vašingtona najefikasniji je bio Kartije Martin, koji je poslije ulaska sa klupe upisao 22 poena, dok je Džon Vol zabilježio 13 poena uz 13 asistencija. Bivši košarkaš Partizana Jan Veseli je kao starter postigao šest poena i imao pet skokova.

Kod Majamija (skor 45-18), koji će plej-of započeti kao drugoplasirani na Istoku, iza Čikaga, istakao se Majk Miler sa 16 poena i 10 skokova. Lebron Džejms nije ulazio u igru.

Čikago je u derbiju večeri pred svojim navijačima slavio protiv Dalasa sa 93:83. Ukupno 48. pobjedom ove sezone, Bulsi su se učvrstili na liderskoj poziciji Istočne konferencije, a predvodio ih je Luol Deng sa 22 poena, šest uhvaćenih lopti i tri asistencije. U timu je ponovo bio Derek Rouz

Kod Dalasa (skor 36-29), koji je nastupao bez Džejsona Terija i Džejsona Kida, najefikasniji je bio Dirk Novicki sa 17 pogodaka i sedam skokova.

REZULTATI
Majami - Vašington 84:86
Memfis - Portland 93:89
Milvoki - Nju Džersi 106:95
Finiks - Denver 107:118
Indijana - Filadelfija 106:109 (produžetak)
Čikago - Dalas 93:83.
Hjuston - Golden Stejt 99:96
Juta - Orlando 117:107 (produžetak)

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC