• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KLS: Zvezda 110, Jovanović 100!

Izgleda kao rezultat košarkaške utakmice, ali rIJeč je o novčanim iznosima koji će biti uplaćeni u kasu Superlige.

 KLS: Zvezda 110, Jovanović 100!  Izvor: MONDO

Sume su, naravno, izražene u hiljadama dinara, tako da će kasa KK Crvena zvezda Diva biti "olakšana" za 110.000 zbog "bacanja na teren tvrdih predmeta, paljenja baklji i nesportskog ponašanja gledalaca" u drugoj utakmici finala plej-ofa.

Kako je navedeno u saopštenju direktora takmičenja Predraga Bojića, trener Partizana mt:s Vladimir Jovanović kažnjen je sa 100.000 dinara "zbog izjava u medijima i komentarisanja suđenja".

Bojić, kao i obično, podseća klubove na član Propozicija 61.E, kao i na dogovor sa tehničkog sastanka pred početak Superlige, da će svako komentarisanje suđenja u medijima kao i narušavanje ugleda lige izjavama, biti sankcionisano.

Treći finalni meč, čiji je domaćin Partizan mt:s, na programu je u utorak od 20 časova, a četvrti u petak u istom terminu. Taj duel će Crvena zvezda Diva zbog zauzetosti Pionira organizovati u dvorani u Železniku.

Zvezda je u aktuelnoj Superligi, uključujući plej-of, kažnjena sa ukupno 190.000 dinara zbog navijačkih izgreda, a Partizan sa 140.000.

Što se tiče trenera, Svetislav Pešić je kaznama u ukupnom iznosu od 540.000 dinara (400.000 zbog izjava, 100.000 zbog nesportskog ponašanja i 40.000 zbog tehničkih grešaka) ubJedljivo "nadmašio" kolegu Jovanovića, koji je do danas imao "penale" u visini od 40.000 dinara, na ime tehničkih grešaka u plej-of mečevima protiv Vojvodine.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC