• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorić: Odluka o Džejmsu pred utakmicu

Bez zvanične informacije o povredi startnog plejmejkera. Kapiten Božić poziva ekipu da u utorak (20.00) odigra sa više samopouzdanja.

 Todorić: Odluka o Džejmsu pred utakmicu Izvor: MONDO

Ako je druga utakmica finala plej-ofa bila naročito važna za Crvenu zvezdu, u trećoj će imperativ pobjede preći na stranu Partizana mt:s.

Rezultat u finalnoj seriji je izjednačen (1:1) i crno-bijeli ne žele da u petak odu u Železnik pritisnuti leđima uza zid. Osvajanje jedanaeste uzastopne titule umnogome zavisi od toga hoće li u utorak, pred svojim navijačima, uspjeti da uzvrate udarac.

Najveću enigmu predstavlja zdravstveni status Dominika Džejmsa, koji je devet minuta prije kraja prethodne utakmice povrijedio list i morao da napusti teren.

U ponedjeljak se u štampi pojavila spekulacija da je Amerikanac doživio rupturu mišića i da neće igrati do kraja sezone, da bi Dragan Todorić popodne to demantovao - na indirektan način.

"Situacija sa Džejmsom je bolja nego što se očekivalo, ali njegov nastup u trećoj utakmici ostaje neizvjestan", rekao je za MONDO sportski direktor šampiona.

Dakle, nije u pitanju ruptura (jer je u takvom stanju nemoguće igrati)?

"Kažem, on se osjeća bolje i stanje mu se popravlja iz časa u čas. Da li će igrati, vjerovatno ćemo znati tek dva sata prije meča".

Crno-bijeli se ni u najavi utakmice na svom sajtu nisu bavili povredama, kako Džejmsa, tako ni Milosavljevića, koji je imao vidnih problema sa koljenom.

"Borbena gotovost" podignuta je na najviši mogući nivo, a jasno je da se dio strategije odnosi na držanje protivnika u što većoj neizvjesnosti.

Trener Vlada Jovanović još u petak je pozvao navijače da ispune Pionir do posljednjeg mjesta i pomognu ekipi kao što su Delije u drugom meču "pogurale" Pešićeve izabranike.

Kapiten Petar Božić siguran je da će crno-bijeli "kao i uvijek, imati veliku podršku i ogromnu energiju sa tribina".

"Postoje stvari koje moramo da poboljšamo u odnosu na prethodni meč, a najvažnije je da odigramo sa mnogo više energije i samopouzdanja u odlučujućim momentima. Imali smo dovoljno vremena za odmor i daćemo sve od sebe da te stvari, uz podršku navijača, budu na mnogo boljem i višem nivou u utorak".

Partizan mt:s dobio je šest od sedam ovosezonskih duela sa Crvenom zvezdom.

Kapacitet dvorane Pionir za treći meč biće smanjen iz bezbjednosnih razloga, tako da će ulaz biti moguć samo uz godišnje ulaznice.

Zvezdinim navijačima pripašće 30 ulaznica, u skladu sa dogovorom koji su klubovi sklopili uoči finala, ali imajući u vidu dosadašnja iskustva, ne bi trebalo da začudi ako ih u dvorani bude i malo više.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC