• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kecman: Idemo na Zvezdin pravi domaći teren

Najiskusniji igrač Partizana mt:s smatra da ih u četvrtom duelu finalne serije čeka težak zadatak, jer se igra u Železniku, gde su crveno-bijeli trenirali cijele sezone.

 Kecman: Idemo na Zvezdin pravi domaći teren  Izvor: MONDO

"Očekuje nas jako teška utakmica s obzirom na to da će ekipa Crvene zvezde pokušati da popravi utisak iz prethodnog duela. Igraće se na njihovom domaćem parketu u hali u Železniku, gdje su oni trenirali tokom čitave godine, to je njihov pravi domaći teren. Podržaće ih njihovi navijači, a mi moramo da imamo koncentraciju punih četrdeset minuta. Moramo da držimo dobar nivo igre, čvrtsto i pametno, da ne dajemo protivniku mogućnost za lagane poene i ofanzivne skokove, mislim da je tu naša šansa za pobjedu", rekao je Dušan Kecman.

On je dodao da će o pobjedniku odlučivati nijanse.

"Spremni smo, nepoznanica između dve ekipe nema, mislim da će možda samo neki određeni detalji ili raspoloženje pojedinaca odlučiti tu utakmicu. Nadam se našoj još boljoj igri nego na trećem meču", dodao je iskusni igrač crno-bijelih.

Zvezda je kao domaćin u četvrtom duelu finalne serije odabrala da igra u Železniku zbog zauzetosti Pionira, u kojem će se ovog vikenda održati odbojkaški Gran pri.

Trener crno-bijelih istakao je da ih očekuje veoma težak duel.

Težak meč očekuje i trener Partizana Vlada Jovanović.

"Ekipe se odlično poznaju i u tom pogledu neće biti iznenađenja. Serija je duga i igranje na svaka dva dana prazni igrače kako fizički, tako i psihički. Potrebno je i poslije poraza, a pogotovo poslije pobjede, oporaviti ih i povratiti energiju koja je presudna. Biće ovo teška utakmica, drugačija u odnosu na prehodne duele, jer se igra u manjoj sali od Pionira. Biće potreban period da se igrači na nju naviknu. Očekujem od mog tima da bude maksimalno skoncentrisan od prvog do posljednjeg minuta", istakao je šef struke kluba iz Humske.

Četvrti meč finalne serije plej-ofa igra se u petak od 20 sati u dvorani u Železniku. Partizanu će to biti prva meč lopta za 11. uzastopnu titulu šampiona Srbije, jer trenutno vodi sa 2:1.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC