• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić: Najteža sezona u karijeri

Trener Zvezde konstatovao da je mu je upravo završena sezona bila najteža u karijeri i zapitao se šta bi bilo da se četvrti meč igrao u Pioniru.

 Pešić: Najteža sezona u karijeri Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić čestitao je Partizanu na pobjedi i osvojenoj tituli i ocijenio da su se crno-bijeli bolje snašli u izuzetno teškim i nezgodnim uslovima za igru.

Crno-bijeli su u Železniku pobijedili 86:82, odnosno 3:1 u finalnoj seriji.

„Za mene kao trenera koji je toliko godina u košarci ovo je bila najteža sezona, vidjeli ste večeras koliko je velik izazov raditi u Srbiji. Teška utakmica, u skoro nemogućim uslovima obje ekipe su dale maksimum”, istakao je Pešić.

On je dodao da crveno-bijelima nije odgovarao teren.

“Ne kukam, moram da analiziram, možda bismo dobili da smo igrali u Pioniru, a možda i ne bismo. Uslovi su zaista bili nesnosni. Obje ekipa bile i strpljive i borbene".

Trener Zvezde naveo je i da njegova ekipa nije uspjela da nametne svoje koncept koji se bazira na jakoj odbrani i brzoj tranziciji.

“Imali smo šansu, ali smo izgubili dvije lopte. Partizan je odlučujuće poene dao iz situacije gdje nikog nismo imali u odbrani. Sezona je bila izuzetna, radio sam sa sjajnim momcima. Igrali smo finale Kupa, finale plej-ofa, pokazali napredak. Bolji smo nego što smo bili na početku sezone, kvalifikovali smo se sopstvenim naporom za Jadransku ligu, uštedili 150.000 evra, pozvali nas i ljudi iz Evrope”, zaključio je Pešić.

(Tanjug, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC