• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorić: Uslovi u Železniku... Sramota

Sportski direktor Partizana kazao je da nikada u karijeri nije doživio uslove kakvi su bili u završnom meču finalne serije, za koje je rekao da su sramota za organizatora.

 Todorić: Uslovi u Železniku... Sramota    Izvor: MONDO

"Od kada se bavim košarkom nisam vidio ovakve uslove, koji su bili nemogući za igru. Sve što je pratilo dešavanja za organizaciju i sve što se vidjelo je sramota za srpsku košarku i Crvenu zvezdu", rekao je sportski direktor Partizana Dragan Todorić pošto je njegov tim osvojio 11. uzastopnu titulu.

Partizan je sve trofeje, uključujući i 19 titula prvaka države, osvojio sa Todorićem u klubu - prvo kao sa igračem, a poslije i funkcionerom.

Legendarni Toša je ocijenio da je sezona bila uspješna, iako se tim nije plasirao u Top 16 Evrolige, niti odbranio trofej u Jadranskoj ligi.

"Sezona jeste uspješna, iako smo napravili jedan kiks, mada će neko reći i dva. Meni je jedini kiks bio to što se nismo plasirali u Top 16 Evrolige a bili smo blizu. Vjerovatno se nismo dobro prestrojili poslije odlaska Nikole Pekovića. U Jadranskoj ligi smo ispunili prevashodni cilj, a to je plasman na završni turnir i osvajanje bodova za plasman u Evroligu, tako da samo zlonamjerni mogu da kažu da sezona nije bila uspješna", rekao je Todorić.

On je kazao da će samo vikend provesti u odmaranju, kako zbog dugovanja igračima, tako i zbog razgovora o nastavku saradnje sa trenerom Vladimirom Jovanovićem.

"Nemamo odmora faktički, osim ovog vikenda. Kao i svake godine, imamo mnogo posla. Imamo problema sa igračima, pošto mnogi nisu isplaćeni i treba to da riješimo", rekao je Todorić.

"Što se tiče Vlade, znate da se takve stvari u Partizanu rješavaju mirne glave. Prvenstvo se završilo i mogu da vam kažem da do ovog momenta on nijednom nije bio sporan. U toku sljedeće nedjelje sješćemo predsjednik Predrag Danilović i ja da razgovaramo sa njim. Kao što smo prošle godine seli i dogovorili se da nastavi posao, koji je završio u petak", rekao je sportski direktor šampiona Srbije.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC