• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Sezonske najboljim trojkašima!

Kombinacija teorijskog znanja i šuterskog umijeća četvorici momaka je obezbijedila ulaz na sve "domaće" utakmice crno-bijelih u sezoni 2012/13.

 PARTIZAN: Sezonske najboljim trojkašima! Izvor: MONDO

Partizan mt:s i kompanija NIS u nedjelju prije podne su na Kalemegdanu organizovali završnicu zajedničke akcije "Trojkom do sezonske".

Po sunčanom i veoma toplom vremenu, na četiri koša takmičilo se ukupno 100 fanova novog-starog prvaka države, a iako je bilo i djevojaka, sezonske ulaznice na kraju su završile u muškim rukama.

Srećni i umješni bili su Milan Mišković, Vladimir Mihailović, Nemanja Radivojević i Filip Petrović!

"Ja sam bio malo više srećan. U prvom krugu sam imao samo tri pogotka i jedva sam prošao dalje. A, recimo, moj mlađi brat je izgubio na drugom košu, iako je u obje serije bio bolji od mene. Mislim da će sezonska na kraju pripasti njemu", zadovoljno je pričao Vladimir Mihailović, Beograđanin rodom iz Koceljeve.

Milan Mišković sa Novog Beograda do nagrade je došao u stilu Aleksandra Đorđevića.

"U prvom krugu sam dao šest trojki, u drugom 10, a moj prethodnik devet, tako da sam posljednjim šutom osvojio sezonsku. Prošao sam teške pripreme, danonoćno trenirao... Isplatilo mi se", našalio se Milan.

S obzirom na to da su obezbijedili mjesta u Pioniru, logično je da su mislima već pomalo okrenuti oktobru i početku dva od tri takmičenja, čije će mečeve moći uživo da prate (ABA liga, Evroliga i, naravno, Superliga Srbije na proljeće).

Koji su to igrači koje bi sljedeće sezone voleli da vide kao "startere" u crno-bijelom dresu?

"Mogu da se opustim? Mogu... Bo Mekejleb, Džejsi Kerol, Dušan Kecman, Milan Mačvan ili Novica Veličković i Nenad Krstić. A, ako ćemo realno, onda neka igraju ovi momci koji su sada u klubu, uz pojačanja, prvo na pleju, pa onda na obje centarske pozicije, ako Mačvan i Raduljica odu".

"Posebno bih želio da gledam mlade igrače - Anđušića, Bogdanovića i obavezno Miljenovića", poručio je Vladimir stručnom štabu i upravi šampiona.

Šta kaže Milan?

"Šta bih ja volio? Vujanić, Kecman ili Anđušić, na trojci bih bio zadovoljan Veselim, na četvorci da dođe neki dobar Amer i Peković. Ovako bih ostavio Džejmsa, opet Kecmana ili Anđušića, trojka da bude Lučić, ako je ikako moguće zadržao bih Mačvana i doveo novog centra".

Ima li u Srbiji pravih pojačanja za Partizan koji pretenduje na uspjeh i u Evropi?

"Miljan Pavković, mada je već otišao u Nimburk, ili moj drug Zeka Milisavljević. Mislim da još može dobro da odigra... Volio bih da dovedemo i malog Milutinovića iz Zvezde", konkretan je Vladimir.

"Mislim da Milutinović baš nije igrač za velike utakmice", replicirao je Milan.

"Dobro, možda nije sad, ali naučiće!"

Pobjednici takmičenja koje je počelo kvizom znanja na Facebooku, a završilo se šutiranjem trojki, poslije simboličnog uručenja sezonskih ulaznica zasuti su šarenim konfetama, po ugledu na finalnu utakmicu Evrolige.

Prije podne koje će neki dugo pamtiti, uveličali su svojim prisustvom košarkaši Partizana mt:s Dušan Kecman, Milan Mačvan, Vladimir Lučić, Danilo Anđušić i Bogdan Bogdanović.

(I. B. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC