• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilović: Veoma ružne laži

Predsjednik Partizana mt:s demantovao napise u medijima da odlazi iz kluba i seli se u SAD, kako bi ćerki omogućio bolje uslove za napredak u sportu.

 Danilović: Veoma ružne laži Izvor: MONDO

Predrag Danilović reagovao je na tekst objavljen u dnevniku "Blic", u kojem se tvrdi da će ovog ljeta u Partizanu mt:s doći do "velikih kadrovskih promjena u svim strukturama".

"Blic" između ostalog tvrdi da će Danilović napustiti ne samo košarku i crno-bijele, nego i Srbiju, a sve zbog ćerke Olge, supertalentovane teniserke, koja je dobila poziv čuvenog stručnjaka iz Majamija, Nika Bolitijerija.

"To su veoma ružne stvari. Pogotovo što pominju dijete od 11 godina, prave njoj probleme i stvaraju joj konfuziju. Posebno što su laži", odgovorio je Danilović putem zvaničnog sajta Partizana mt:s.

"Ali to je sve odavno viđeno i (služi da) skrene pažnju sa dešavanja u Železniku, koja su kao i ostale utakmice sa FMP tada, a sada sa Zvezdom, bile organizovane da se dešavaju tragedije, koja je ovog puta izbjegnuta pukom srećom i zrelošću Partizana".

Crno-bijeli su pobjedom nad Crvenom zvezdom Diva, u petak u Železniku, osvojili jedanaestu uzastopnu titulu prvaka, ukupnim rezultatom 3:1 u seriji.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC