• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilović: Vujošević? Vidjećemo...

Predsjednik Partizana mt:s u intervjuu dnevnom listu "Sport" nije htio da potvrdi, ali ni da demantuje da će doći do promjene na klupi šampiona.

 Danilović: Vujošević? Vidjećemo... Izvor: MONDO

Povratak Duška Vujoševića na klupu crno-bijelih mogao bi da se dogodi već u narednih nekoliko dana.

Iako Predrag Danilović ističe da je ponosan na sadašnjeg trenera Vladu Jovanovića, prvi čovjek crno-bijelih između redova je poručio da u klubu razmišljaju o vraćanju trofejnog Vujoševića poslije dvije godine.

"To su neke stvari o kojima je rano pričati. Mnogi pišu za Duleta, što je normalno, jer je ikona Partizana i njemu su uvijek otvorena vrata u Humskoj. Nismo pričali još na tu temu. Narednih dana ćemo sjesti, pa ćemo vidjeti kako i šta dalje", rekao je Danilović za "Sport".

Jovanovićevih pet osvojenih trofeja, od toga dva ove sezone, smatra odličnim rezultatom.

"Ove godine imao je veći pritisak nego prošle. Uspjehe iz prethodne sezone mnogi dušebrižnici su pripisivali sreći i inerciji... Sada je imao veliki teret i uspio je da ga iznese. Vlada je 15 godina u klubu, izrastao je u pravog stručnjaka. Mogu slobodno da kažem da sam ponosan na njega".

Danilović je dodao da promjene u igračkom kadru još nisu bile na "dnevnom redu" i da će sastav tima zavisiti od finansijske situacije, koja je dosta teška.

"Vidjećemo kada iskristališemo neke stvari, ali jedno je sigurno - ko god bude u klubu od igrača ili trenera, Partizan se neće odreći svojih ambicija, koje su u klubu našeg renomea dobro poznate".

Igračima koji su uspješno priveli sezonu kraju, čestitao je što su to učinili iako su bili neisplaćeni.

"Dugujemo igračima i to ne krijemo. Oni su veliki ljudi, koji nijednog trenutka zbog toga nisu pokazali malodušnost i nezadovoljstvo, već su igrali najbolje što mogu. Novac je problem za sve u Evropi, pa naravno i za nas u Srbiji. Evo, pogledajte Beneton, jedan veliki gigant, koji je doživio finansijski krah", podvukao je Danilović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC