• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukoičić: Protiv Cedevite na jednu loptu

Trener Crvene zvezde Telekom očekuje naporan meč u nedjelju. Svjestan psihološke igre kolege Aleksandra Petrovića.

 Vukoičić: Protiv Cedevite na jednu loptu  Izvor: MONDO

U crveno-bijelom taboru očekuju tešku i neizvjesnu utakmicu protiv Cedevite. Svjesni problema u kojima se nalazi njihov predstojeći rival.

"Biće težak meč. Volio bih da bude drugačije, da lakše riješimo pitanje pobjednika, ali mislim da će utakmica biti odlučena na jednu loptu", rekao je Vukoičić na konferenciji za novinare na Malom
Kalemegdanu.

Obje ekipe nalaze se u gornjem dijelu tabele, Zvezda je druga sa 11 pobjeda, a Cedevita zauzima peto mjesto sa dva trijumfa manje.

"Sutrašnja utakmica je jedna od onih protiv timova iz gornjeg dijela tabele, koji su nam konkurenti za odlazak na završni turnir Jadranske lige, ali i za prvo mjesto u takmičenju. Cedevita je prije početka sezone bila jedan od favorita za osvajanje titule, ili mjesta koje vode u Evroligu, ali dogodilo se mnogo čudnih stvari", rekao je Vukoičić.

Cedevita je imala određene kadrovske probleme, krajem novembra umjesto Božidara Maljkovića, koji je podnio ostavku, na klupu je dovela Aleksandra Petrovića.

Petrović je nedavno izjavio da je Zvezda najbolja u regionalnoj ligi, a Vukoičić je rekao da je trener hrvatskog tima "majstor" u pripremi utakmica.

"Oni bi pobjedom skoro obezbijedili plasman na 'fajnal for', a porazom bi bili u velikom problemu. Doći će dobro pripremljeni, Aca Petrović je dobar organizator i zna da pripremi utakmicu. To je psihološka igra i pokušao je da rastereti tim, ali to nas neće uspavati", rekao je on.

Vukoičić je istakao da je zagrebački tim tokom sezone pokazao različita lica, da je znao da podbaci, ali da to neće mnogo uticati na sutrašnji meč.

"Imali su sedam dana odmora, pošto nisu igrali u Evropi, ali su ekipa koja može da iznenadi. Malo su izmješali karte, ali kako budu prolazile utakmice oni će biti sve bolji. Uigravaju se i bez tenzije i pritiska će doći sutra u Pionir", podvukao je Vukoičić.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC