• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aca Petrović: Zvezda je moćan tim

Trener Cedevite priznao da je očekivao poraz u Pioniru od crveno-bijelih. Vlada Vukoičić: I mi smo "krivi" što su oni odigrali loše.

 Aca Petrović: Zvezda je moćan tim  Izvor: MONDO

Crvena zvezda Telekom još jednom je u nedelju opravdala velika očekivanja. Cedevita opet nije.

Ekipa Vlade Vukoičića lako je savladala zagrebačkog rivala i ostvarila petu uzastopnu ligašku pobjedu, šestu u dva takmičenja.

Na konferenciji za novinare poslije meča koji će ostati upamćen po sjajnom nastupu vicešampiona Srbije zanimljiviju izjavu dao je trener gostiju.

"Za nas poraz od Zvezde nije neočekivan, to je moćan tim. Naš problem je to što smo u prošlom kolu izgubili od Splita", rekao je Aleksandar Petrović, a prenio portal mvp.rs

"Nalazimo se u velikim problemima, a odraz stanja u kome se nalaze naši igrači najbolje pokazuje situacija u kojoj Bilan ostaje protiv beka pod samim košem i sa 75 centimetara ne pogađa ni obruč", dodao je on razočarano.

Crveno-bijeli pobjedu su posvetili Branku Laziću, koji je bio posebno inspirisan. Duel sa Cedevitom ujedno mu je bio i rođendanska žurka.

"Ja sam rekao da se malo bojimo Cedevite, jer su u posljednjih mjesec dana promijenili trenera i nekoliko igrača, pa nas je očekivao duel sa, praktično, nepoznatim timom. Uspjeli smo da im poremetimo organizaciju napada, nisu imali tečnu igru, pa su mnogo napada rješavali "jedan na jedan", rekao je Vukoičić.

Krajnju razliku ocijenio je "prevelikom", iako je tokom meča bila i veća.

"Smatram da smo zasluženo pobijedili. Oni sigurno nisu došli da odigraju loše, u takvom njihovom izdanju ima i našeg udijela. Nama sada slijede važne utakmice, ali nikako ne mislim da će one da odluče sezonu. Mi imamo Kup u februaru, nadam se nakon toga i fajnal for, pa domaću ligu, tako da će nam svi mjeseci biti "pakleni", a ne samo januar", zaključio je Zvezdin trener.

Crveno-bijeli naredni meč igraju u srijedu, u okviru drugog kola Last 16 faze Evrokupa. Potom će, narednog vikenda, igrati jedan od derbija sezone - protiv Igokee u Laktašima.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC