• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Da Pionir cijelio bude crven!

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom pozvao svoje navijače da na utakmicu protiv Galatasaraja dođu obučeni u crveno.

 ZVEZDA: Da Pionir cijelio bude crven! Izvor: MONDO

Među pristalicama crveno-bijelih vlada ogromno interesovanje za utakmicu drugog kola Last 16 faze Evrokupa, koja će se igrati u srijedu od 19.30.

Više stotina navijača formiralo je u ponedjeljak kolonu ispred klupskih prostorija na Malom Kalemegdanu i čeka da kupi ulaznice koje su od danas u prodaji. Dugačak red završava se tek kod košarkaških terena "vječitog" rivala Partizana.

Nema sumnje da će protiv Galatasaraja tribine hale Pionir biti ispunjene do posljednjeg mjesta, a klub se potrudio da dodatno inspiriše navijače akcijom "Crveno obuci, nek sluti na radost", koja za cilj ima da svi dođu odjeveni u neki komad crvene odjeće.

"U želji da se u svijet pošalje jedinstvena slika iz Pionira, kao i da se izabranici trenera Vlade Vukoičića dodatno motivišu, menadžment Crvene zvezde Telekom pokrenuo je ovu akciju. Želja je da svi koji u srijedu 16. decembra budu bili u beogradskom hramu košarke budu odjeveni u neki komad crvene odjeće kako bi se tribine Pionira 'obojile' u crveno. Nadamo se da ćemo se na kraju svi zajedno radovati ", navodi se između ostalog u saopštenju na klupskom sajtu.

Zvezda je u prvom kolu grupe L savladala njemački Ulm u gostima, dok je Galatasaraj u Istanbulu poražen od Uniksa, što nagovještava da će turski klub doći izuzetno motivisan u Beograd, a samim tim i veliku borbu na terenu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC