• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija zatvorila Pionir, bilo i tuče!

Ulaz u dvoranu je pola sata prije meča Crvena zvezda - Galatasaraj bio onemogućen čak i navijačima koji su uredno posjedovali ulaznice.

 Policija zatvorila Pionir, bilo i tuče!  Izvor: MONDO

Najveća utakmica košarkaša Crvene zvezde u posljednjih nekoliko godina odigrana je u srijedu pred mnogo više gledalaca, nego što tribine Pionira zvanično mogu da prime.

Oko 19 časova je situacija bila takva da je policija postavljanjem kordona na spoljašnjim stepenicama spriječila dalji ulazak navijača u dvoranu!

Unutra nisu mogli čak ni oni koji su imali karte, a prisutni policajci rekli su da je to "zato što je Pionir pun". Oko hale se tada nalazilo više hiljada navijača, a došlo je i do fizičkog okršaja.

MUP je saopštio da je u sukobu navijača i policije povrijeđeno više od 10 policajaca, kao i da je više osoba privedeno u policijsku stanicu.

U Hitnoj pomoći kažu da su za sada sedmoricu policajaca prevezli na VMA i da nisu u pitanju teške tjelesne povrede.

Kod ulaza C u jednom trenutku je veliku gužvu napravila kolona vozila sa rotacijom, koja je na utakmicu dovezla prvog potpredsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.

Došlo je do malog koškanja navijača i policije, četiri automobila pokušala su da se probiju do hale, ali su zbog gužve morali da se vrate na parking obližnjeg objekta. Potom je Vučić u pratnji obezbjeđenja pješke došao do hale, a jedan dio navijača u Pioniru pozdravio ga je aplauzom.

Crvena zvezda je u meču drugog kola Last 16 faze Evrokupa poražena od turskog Galatasaraja rezultatom 91:74. Iduće srijede crveno-bijeli gostuju ruskom Uniksu.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC