• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POLICIJA: Ko je i zašto štampao više karata?

Policijski sindikat Srbije poslije incidenata ispred hale Pionir izdao saopštenje u kojem kritikuje Zvezdu, ali i starješine iz Policijske brigade.

 POLICIJA: Ko je i zašto štampao više karata? Izvor: MONDO

U "krcatoj" hali je sve prošlo prema očekivanjima i bez ispada, ali ispred Pionira nije bilo tako.

Više hiljada navijača ostalo je napolju, iako su neki od njih imali ulaznice, pa se atmosfera dodatno "naelektrisala".

Policija je pola sata prije utakmice zbog velike gužve na tribinama zatvorila vrata Pionira, a to je bio povod da počnu incidenti.

U tuči između policije i navijača Crvene zvezde Telekom, koji nisu uspjeli da uđu na košarkašku utakmicu tog kluba sa Galatasarajem u drugom kolu Last 16 faze Evrokupa, prema informacijama agencije Tanjug povrijeđeno je 20 policajaca, od kojih je jedan "veoma teško povrijeđen od udaraca kamenicama po glavi".

"Dokle će policija da trpi divljanje takozvanih navijača i da se kućama vraćaju krvavih glava zbog nečije nesposobnosti. Policajce koji su obezbjeđivali utakmicu napali su navijači koji nisu mogli da uđu u prepunu salu, iako su neki od njih imali karte. Ko je i zašto odštampao više karata nego što ima mjesta u hali? Zbog toga ćemo insistirati i na krivičnoj odgovornosti rukovodstva Košarkaškog kluba Crvena Zvezda Telekom", navedeno je u saopštenju sindikata.

"Sa druge strane, odgovorne su i neke starješine iz Policijske brigade, koja je obezbjeđivala utakmicu. Oni su dozvolili da policajci kao glineni golubovi gledaju huligane dok odvaljuju kamenje sa žardinjera i gađaju ih desetak minuta. Neko napokon mora da odgovara za propuste i izlomljene i izubijane policajce", rekao je Veljko Mijailović, predsjednik Policijskog sindikata Srbije, a prenijeto je u saopštenju.

(Tanjug-MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC