• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arojo: Sjajno je igrati u Pioniru

Plejmejker Galatasaraja pohvalio ambijent u beogradskoj dvorani tokom duela sa Zvezdom. Crveno-bijelima poželio sreću.

 Arojo: Sjajno je igrati u Pioniru  Izvor: MONDO

Navijači Crvene zvezde Telekom imali su u srijedu uveče priliku da naspram svojih ljubimaca gledaju jedan od najboljih timova Evrokupa.

Košarkaši Galatasaraja došli su u Beograd, sačuvali mir u buci Pionira i bez većih trzavica savladali tim Vlade Vukoičića.

Najistaknutiji među njima bio je Džamont Gordon. Postigao je 22 poena, uz samo jedan promašaj za dva. Pratio ga je Portorikanac Karlos Arojo, sa čak šest pogođenih šuteva van linije 6,75. Iz osam pokušaja!

Iskusni kreator igre Galate (33) pojačao je ekipu Ergina Atamana krajem decembra i u Beogradu dokazao da se sve više navikava na saigrače. I oni na njega.

"Veoma važna pobjeda za nas. Krećemo se u pravom smjeru, ostali smo u dobrom ritmu od početka do kraja, skoncentrisani... U odbrani smo odigrali dobro. Važno je što smo ostvarili prvu pobjedu u gostima", rekao je poslije izlaska iz svlačionice i kratkog razgovora sa Igorom Rakočevićem.

Prošle sezone nosio je dres Bešiktaša i izborio plasman u Evroligu. Ove sezone je kvalitetom i iskustvom obogatio Atamanov tim u borbi za isti cilj.

O ekipi Crvene zvezde Telekom, jednom od rivala na putu ka najjačem evropskom takmičenju, ima lijepo mišljenje.

"Vidio sam mnogo mladih igrača, koji se trude svom snagom, igraju dobro kod kuće i želim im sve najbolje".

Kroz karijeru igrao je u različitim dijelovima svijeta. Od rodnog Portorika, preko NBA ligaša - Toronta, Denvera, Jute, Detroita, Orlanda, Majamija i Bostona, do evropskih "džinova" - sadašnje Kahe Laboral i izraelskog Makabija...

U tunelu Pionira priznao je da je uživao pred zvezdašima.

"Bilo je dobro. Sjajno je igrati košarku u takvoj atmosferi, sve dok je situacija pod kontrolom. Sve pohvale igračima Zvezde i njihovim navijačima, uradili su sjajan posao večeras".

Dolazak u Beograd ostaće u lijepoj uspomeni košarkašima Galatasaraja. Uspjeli su da pobijede i "vrate brejk", izgubljen u prvom kolu "Last 16" faze Evrokupa, kada su na svom parketu poraženi od Uniksa.

"Vrijeme je da iskoristimo situaciju i da nastavimo da pobjeđujemo kako bismo bili u gornjem dijelu tabele. To nam je zadatak" , dodao je Arojo, kome će se crveno-bijeli ponovo suprotstaviti 20. februara, u Turskoj.

(M.Š. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC