• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raduljica "pustio mjenicu" Partizanu!

Crno-bijeli do daljeg neće moći da dovode pojačanja, jer je bivši centar Miroslav Raduljica aktivirao FIBA BAT.

 Raduljica "pustio mjenicu" Partizanu!  Izvor: MONDO

Pokušaj dogovora između Partizana mt:s i Miroslava Raduljice propao je, pa je bivši centar poslao pismo u FIBA i aktivirao BAT.

Drugim riječima, na zahtjev košarkaša pokrenut je postupak pred Košarkaškim arbitražnim tribunalom, koji će poslije saslušanja svih svjedoka donijeti presudu. Razlog su neisplaćene plate iz sezone 2011/12, a posljedica stavljanje veta na sve transfere Partizana dok se spor ne razriješi.

Ovu vijest u petak, tokom konferencije za štampu pred utakmicu sa podgoričkom Budućnosti, potvrdio je trener crno-bijelih Duško Vujošević, a prenijele su "Večernje novosti".

Sve i da je želio da se pojača ove zime, Partizan mt:s to neće moći dok je BAT na snazi.

Ovaj sistem zaštite od klubova koji ne isplaćuju svoje igrače i trenere FIBA je uvela 2006. godine i on je u međuvremenu modifikovan i preimenovan iz FAT u BAT. To je veto na sve transfere koji dolaze iz inostranstva, nevezano da li se radi o stranom ili domaćem igraču. Zabrana važi i za transfere u domaćim okvirima, osim ako su ugovoreni prije nego što je BAT stupio na snagu, pa su čekali realizaciju.

Nezvanično, centru Anadolu Efesa koji je prošle sezone igrao na pozajmici u Partizanu, Uprava srpskog šampiona duguje nekoliko plata. "Novosti" pišu da je Partizan, nakon što se Raduljica odlučio za BAT, uplatio "određenu sumu novca na njegov račun", ali je pitanje da li će to biti dovoljno da postupak bude obustavljen.

Raduljica (25) je ove sezone na pozajmici u Azovmašu. Prošle sezone, sa Partizanom, osvojio je titulu prvaka Srbije i nacionalni Kup, pod vođstvom trenera Vlade Jovanovića.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC