• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Nećemo o...

Predsjednik Crvene zvezde Telekom odgovorio na izjave trenera Partizana mt:s posle subotnjeg meča protiv Radničkog.

 Čović: Nećemo o...  Izvor: MONDO

Duško Vujošević tom prilikom je komentarisao način na koji je u petak smijenjen direktor takmičenja Superlige Srbije Predrag Bojić.

On je ocijenio da je Bojić smijenjen "kupljenim glasom", bez pravnog obrazloženja.

Na to je Nebojša Čović reagovao izjavom za javnost u nedelju popodne.

"Prepoznali smo taj ustaljeni stil po kome funkcionišu pojedinci iz Partizana na konferencijama za medije, sa naručenim pitanjima od novinara sa njima bliskog internet sajta. Znamo da oni dobro plivaju u brlogu, da se tamo odlično snalaze i zato sada od plej-ofa žele to da naprave. Ali, Crvena zvezda se u to neće upuštati", poručio je Čović.

Prvi čovjek Zvezde naveo je da "iz tog razloga ovog puta nećemo pričati o skoro 1.300.000 evra neplaćenog poreza državi, a da račun kluba nije u blokadi, slikama i odnosima sa Eupolom, o Miškoviću i drugim kruševačkim dogovorima, o kombinacijama trenera sa menadžerima i ulaganjima u pojedine igrače, o kumovskim vezama, gepekovanju i prebijanju sudija, prebijanju Čičića i ostalim tradicionalnim nestašlucima, kako nas ne bi poistovećivali sa ljudima sa kojima nikako ne možemo da budemo u istoj ravni po vaspitanju, kulturi, obrazovanju i mentalnom zdravlju".

Čović je najavio da iz Zvezde ubuduće neće biti odgovora na "indirektne i direktne prozivke", već će se crveno-bijeli "samo truditi da poprave stanje u košarci i našem sportu".

Ali...

"Ono na čemu će Zvezda i dalje insisitirati je da se konačno objavi koliko je novčanih sredstava od države i javnih preduzeća dobio Partizan u posljednjih desetak godina, jer to poreski obveznici ove zemlje treba da znaju. Podsjetiću vas da je Crvena zvezda sve te podatke odavno prezentovala javnosti".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC