• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea - Široki: Ko dobija meč loptu?

Treća utakmica finala plej-ofa između Igokee i Širokog na programu u utorak uveče u Aleksandrovcu. Trenutni rezultat 1-1 u pobjedama.

 Igokea - Široki: Ko dobija meč loptu? Izvor: MONDO

U dvoboju dvije najbolje ekipe u BiH zasad nije bilo brejkova. "Igosi" su u prvom meču odbranili svoj parket u dvorani "Nenad Baštinac" (69:61), dok su u revanšu Širokobriježani stigli do minimalnog trijumfa na "Pecari" (72:71).

Aleksandrovčani za treći dvoboj razmišljaju samo o pobjedi jer prava na kiks nemaju obzirom da trijumf donosi meč loptu za titulu.

"Mogli smo do pobjede u Širokom Brijegu, ali nažalost nije ušao taj posljednji šut Siniše Štembergera. Ne mislimo previše o toj utakmici. Okrenuli smo se trećoj na našem terenu. Uradićemo sve da pobijedimo i ponovo dobijemu priliku da osvojimo titulu u Širokom Brijegu. Iako mnogi misle da smo pod pritiskom, u ekipi se to ne osjeća. Znamo jako dobro Široki, kao i oni nas. Dakle, tu nema nikakvih tajni, tako da ne može biti nekih iznenađenja. Znamo kako treba da odigramo. Važno je da dobro otvorimo utakmicu, kao onu prvu, i onda smo bliže pobjedi. Naravno, nadamo se vođstvu od 2-1", rekao je centar Igokee Miloš Komatina za "Nezavisne novine".

Damir Vujanović, trener Širokobriježana, i dalje ne krije zadovoljstvo trijumfom njegovih izabranika u drugom susretu. Smatra da su njegovom timu šanse za odbranu titule sada znatno porasle.

"Bilo je gusto, odlično smo otvorili utakmicu, ali smo znali da ne može sve riješiti u jednom poluvremenu. U završnici smo smogli snage i fizički i psihički da dođemo do jako važne pobjede. Sada smo veliki pritisak prebacili na protivnika. Svakako i dalje nismo favoriti, ali imamo svoje šanse koje su nam znatno porasle. Idemo u Aleksandrovac odigrati još bolje nego u prve dvije utakmice i probati pobijediti. Ako energetski uspijemo zadržati visok nivo igre tokom cijele utakmice, imamo se čemu nadati. Iako je finalna serija specifična i igrači se puno troše, posebno naši, jer nam je kratka klupa, ne sumnjam da će momci dati maksimum da dođu do trijumfa", rekao je Vujanović.

Treći meč igra se večeras s početkom u 20.30 h uz direktan prenos na BHT 1 i RTRS, a četvrta utakmica na rasporedu je 1. ili 2. juna. Eventualna majstorica igraće se u Aleksandrovcu 4. ili 5. juna.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC