• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Rakočević se dobro oporavlja

Crvena zvezda Telekom u srijedu od 21.00 dočekuje Mega Vizuru u prvoj utakmici polufinala plej-ofa. Igra se do dvije pobjede. Ulaz besplatan.

 Radonjić: Rakočević se dobro oporavlja Izvor: MONDO

Činjenica da je uprava crveno-bijelih odlučila da otvori kapije Pionira, pokazuje koliko je klubu značajna pobjeda na startu doigravanja i koliko je ekipi potrebna podrška u susretu sa veoma neugodnim sastavom Dejana Milojevića.

Dva duela u ligaškom dijelu takmičenja dobili su domaćini, s tim da je Mega bila daleko bliža pobjedi u Pioniru, nego Crvena zvezda Telekom u Kruševcu.

"Mega Vizura je postigla sjajan rezultat u Superligi. Osvajanjem trećeg mjesta, plasmanom u plej-of i ABA ligu pokazala je visok kvalitet. Imaju nekoliko veoma talentovanih igrača i par njih sa visokim rejtingom. Uz to su odlično ukomponovani i zaslužuju apsolutan respekt", rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

Posljednjih dana je navijačka tema broj jedan povreda Igora Rakočevića, koji je počeo rehabilitaciju nakon utakmice protiv Metalca, prošle srijede. Tada mu je prognozirana petodnevna pauza.

Radonjić nije želio da se odredi po pitanju kapitenovog nastupa u srijedu uveče.

"Igor Rakočević se veoma dobro oporavlja, a Skot se u ponedjeljak priključio treninzima. Mega Vizuri će se suprotstaviti u ovom trenutku najjači sastav, ali i da nije tako, svi koji izađu na teren imali bi obavezu da daju sve od sebe kako bismo dobili utakmicu".

Zvezda ulazi u plej-of na krilima serije od osam pobjeda, koja je uslijedila nakon polovičnog učinka u prvih šest kola.

"Ne tako davno bili smo u poziciji da se borimo za mjesto među prve četiri ekipe. To nas je uslovilo da svakom meču prilazimo na način da moramo da pružimo i više od maksimuma, kako bismo obezbijedili rezultat koji se od nas očekuje. Ispostavilo se da smo uz ispravan pristup i naporan rad došli do drugog mjesta na tabeli", priča Radonjić.

"Međutim, tu se završava taj dio priče, kreće plej-of".

Mega Vizura osim reprezentativca Novice Veličkovića i najkorisnijeg igrača Superlige, Bobana Marjanovića, ima u svojim redovima mlade reprezentativce Micića, Dangubića i Krstića, kao i još nekoliko interesantnih igrača.

"Dobro su nam poznate sve specifičnosti njihove igre i u okviru tih saznanja ćemo pokušati da napravimo najbolju moguću pripremu meča, kako bismo na kraju utakmice mi bili zadovoljni. Nadam se velikoj podršci naših navijača", završio je trener crveno-bijelih.

Prvi duel Zvezde i Mege sudiće Maričić, Juras i Obrknežević.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC