• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Partizan lako do vođstva

Crno-bijeli pred oko 2.000 posjetilaca "Pionira" pobedili Vojvodinu u prvom polufinalnom meču plej-ofa (21:18, 19:11, 23:12, 16:13)

  SL: Partizan lako do vođstva  Izvor: MONDO

Tim Duška Vujoševića uspješno je počeo završnu fazu odbrane titule šampiona Srbije.

Partizan mt:s iskoristio je prednost domaćeg terena i bez "trzavica" savladao Vojvodinu, najviše zaslužujući boljoj igri u drugoj četvrtini.

Uprkos tome što je na kraju prve i početkom druge dionice vođena izjednačena borba, crno-bijeli su serijom 19:2 stekli pristojnu prednost, koju su čuvali u povećavali u nastavku sve mirnijeg meča.

Sve raspjevaniju publiku u 35. minutu obradovao je plejmejker Nemanja Gordić. Pogodio je trojku za 71:44 nagovijestio potpuno izvjesnu završnicu.

Vujošević je četiri minuta prije kraja na teren izveo petorku Gordić, Milosavljević, Andrić, Đekić i Milutinov, vođen željom da razigra sve igrače i odmori nosioce igre za naredni meč (četvrtak, 21.00).

Najefikasniji igrač pobjedničkog tima bio je Davis Bertans (22), a pratili su ga Dejan Musli (13) i Vladimir Lučić (11). U redovima gostiju istakli su se Nikola Marković (11) i Dragan Zeković (10).

Vujoševićevi izabranici bolje su počeli polufinale i predvođeni Vladimirom Lučićem zaprijetili gostima od prvog napada (poveli 9:2. Kapiten domaćih postigao je devet poena za sedam minuta.

"Lale" su uspjele da se samo jednom vrate iz rezultatskog minusa, početkom druge četvrtine. Na njihovu žalost - ne zadugo.

Pogodak uz faul i dodatno slobodno bacanje Radovana Markovića podstakao je od 11. minuta veliku seriju domaćih, 19:2! Što je u uvodnoj dionici činio Lučić, u drugoj je nastavio Davis Bertans (ubacio 14 poena do odmora)

Vojvodina je i u završnici druge četvrtine počela da pogađa, a u posljednjem napadu nije uspjela da smanji razliku na manju od deset poena.

Kao što je navedeno, drugo poluvrijeme poslužilo je šefu struke šampiona da "promiješa" karte i relaksira ekipu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC