• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Hoćemo 2:0

Crno-bijelima je cilj da u najkraćem roku završe polufinalnu plej-of seriju protiv Vojvodine, kako bi u duele za titulu ušli što odmorniji.

  Vujošević: Hoćemo 2:0  Izvor: MONDO

Ne toliko laka, ali ipak sigurna i ubjedljiva pobjeda Partizana mt:s u prvom meču polufinala doigravanja Superlige Srbije. Vojvodina je imala priključak do uvodnih minuta treće četvrtine, a onda je viđen mnogo puta prikazivani "film". U posljednjih 10 minuta ušlo se sa 22 poena prednosti.

"Želim da naglasim da se Vojvodina plasirala u plej-of i ABA ligu ispred nekih favorizovanih ekipa i da je to uspjeh koji na početku sezone nije mogao da se predvidi. Oni žele da se oproste od sezone nekom boljom partijom, eventualno pobjedom nad nama, ali mi želimo da ih eliminišemo u dve utakmice, kako bismo u finale ušli što svježiji i odmorniji. Biće nam potrebna bolja igra i više kontinuiteta da bismo u četvrtak završili priču onako kako nam odgovara", rekao je Duško Vujošević.

On se zahvalio navijačima koji su došli u Pionir, a bilo ih je oko 3.000.

"Zbog dve ubjedljive pobjede u Superligi, stvorila se slika da će ova utakmica biti laka i da nam nije potrebna naročita podrška. Nije tako, Vojvodina nije slučajno ovdje".

Nekadašnji član Crvene zvezde, krilni centar Nikola Marković, bio je jedan od zapaženijih u gostujućem timu.

"Uspjeli smo da pariramo Partizanu 20-25 minuta, a poslije toga više nismo imali energije da pratimo njihov ritam. U revanšu ćemo pokušati da popravimo, odnosno da ne pokvarimo utisak ostavljen plasmanom na četvrto mesto u Superligi. Analiziraćemo gdje smo griješili i pokušati da im se bar fizički dostojno odupremo".

U slučaju pobjede "lala", treća, odlučujuća utakmica bila bi odigrana 2. juna u Pioniru.

Ako Partizan mt:s ode dalje nakon dva meča, datum početka finalne serije biće određen trajanjem serije Crvena zvezda Telekom - Mega Vizura. U opticaju su 2. i 5. jun.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC