• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Malo vremena za odmor

Akteri meča u Pioniru odmah su se okrenuli revanš susretu u Kruševcu, gdje će Mega u petak pokušati da izjednači na 1:1 i tako "produži" sezonu.

 Radonjić: Malo vremena za odmor Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić zasluge za pobjedu (78:61) na startu polufinalne plej-of serije pripisao je odbrani njegovog tima.

"Odigrali smo kvalitetno u odbrani, osim četiri-pet minuta u drugoj četvrtini, kada je popustila koncentracija i kada smo dozvolili da primimo lake poene. Kasnije smo ušli u fazu kada je djelovalo da možda nećemo uspjeti da iskontrolišemo meč. Vjerujem da će do kraja sezone utakmice biti ovako teško", rekao je Radonjić novinarima.

"Okrećemo se utakmici u Kruševcu, nema mnogo vremena za odmor. Ovo je četvrti meč sa Megom i manje-više se sve zna".

Crveno-bijeli su u srijedu nastupili bez kapitena Igora Rakočevića. Radonjić je rekao da je na posljednjem treningu zaključeno da on zbog povrede još nije spreman.

Branko Lazić rekao je da po igri, osim u prvoj četvrtini i u posljednjih pet minuta, nije izgledalo da će njegova ekipa pobijediti ubjedljivo.

"Imali smo padove u igri, ali smo dobrom odbranom uspjeli da izdržimo", naveo je bek domaćih.

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da je poznato da zbog "zone" koju igra, njegov tim brzo ulazi u problem zbog ličnih grešaka, što je Zvezda iskoristila.

"Zbog toga smo morali odbranu da mijenjamo na 'čovjeka'. Zvezda je to znalački iskoristila jer ima dužu klupu, povela je sa 1:0, ali idemo dalje..."

Nemanja Krstić obećao je borbu za povratak u Pionir, na "majstoricu".

"Sporo smo se vraćali u odbranu, što je Zvezda iskoristila i kaznila lakim poenima. Nismo imali kontrolu skoka i sve je to rezurtiralo velikom pobjedom, iako je dobar dio utakmice bio u 'egalu'. Trebalo bi da dignemo glavu i spremimo se za naredni meč. Daleko smo dogurali da bismo sada stali", kazao je mladi reprezentativac.

Druga utakmica igraće se u petak od 21.00 u Kruševcu, a u finale plej-ofa plasiraće se ekipa koja prva stigne do dvije pobjede.

(Beta, foto: FoNet/Aleksandar Koković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC