• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea na korak od titule

Košarkaši Igokee vode protiv Širokog 2:1 u finalnoj seriji. Aleksandrovčanima za titulu potrebna još samo jedna pobjeda.

 Igokea na korak od titule Izvor: MONDO

U trećoj utakmici plej-ofa, ekipa Dragana Bajića savladala je Hercegovce 62:47 i stigla na korak od šampionske titule.

"Odigrali smo fenomenalnu odbranu, posebno na najboljim igračima Širokog, te zasluženo slavili. Dominirali smo pod oba koša, što je, takođe, bilo veoma važno. Momci su pokazali da su u ovom trenutku bolja ekipa od Širokobriježana. Nesrećno smo izgubili u drugoj utakmici, ali mislim da su nam sada šanse za osvajanje titule znatno porasle. Idemo u Široki Brijeg s namjerom da završimo ovu priču u finalu. Čvrsta odbrana je recept za trijumf. Nadam se da možemo ponoviti ovakvu partiju i u četvrtom susretu", rekao je Zoran Petković, pomoćni trener Igokee, a prenijele su "Nezavisne novine".

Širokobriježani su lako položili oružje u Aleksandrovcu. Ipak, trener aktuelnog šampiona Damir Vujanović smatra da još uvijek nije sve izgubljeno.

"Igokea je bila mnogo bolji rival u trećoj utakmici i čestitam im na pobjedi. Međutim, mislim da imamo snage da se vratimo u Aleksandrovac, nakon što pobijedimo na našem terenu. Imamo dosta rezerve u odnosu na ovaj ogled. Marko Šutalo, Željko Šakić i Boris Barać, neki od naših najvažnijih igrača, ne mogu ponoviti ovaku lošu partiju. Posebno na našem terenu, nošeni našom publikom. Mislim da sa više energije u našoj igri možemo seriju odvesti do majstorice, a onda je sve moguće", naglasio je Vujanović.

Nakon što su u prva tri meča obje ekipe iskoristile prednost domaćeg terena, četvrta utakmica finalne serije igra se u subotu od 20.30 časova (direktan prenos na RTRS i BHT1).

(MONDO, foto: Glas Srpske)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC